SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Dönmezer Toprağa Verildi

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Dönmezer Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

HÜDA PAR'ın 31 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da olan İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer, hayatını kaybetti.

Esnaflık yapan, 3 çocuk babası olan 49 yaşındaki Dönmezer'in Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesi'ndeki evinde, yatsı namazını kılarken kalp krizi geçirdiği, kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat ettiği bildirildi.

Dönmezer için, 11 Nisan Perşembe günü Malatya Şehir Mezarlığında öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. 

Cenaze namazına HÜDAPAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Yılmaz, Hamdullah Tasalı, Mahmut Şahin, parti sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi önceki dönem başkanı Osman Güder, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve yakınları katıldı.

Kılınan namazın ardından Dönmezer’in cenazesi Yeşilyurt ilçesinde bulunan Hamidiye Mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.

DÖNMEZER KİMDİ?

Mehmet İlker Dönmezer, 1975 yılında Malatya'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Malatya'da tamamladıktan sonra Gaziantep Meslek Yüksekokulu'ndan Elektrik Teknikerliği diplomasını aldı.  

Sivil toplum kuruluşlarında çeşitli idari görevlerde bulundu. 

Siyasi kariyerine HÜDA PAR Malatya İl Başkanlığı ile adım atan İlker Dönmezer, iki dönemdir il başkanlığı görevini sürdürmekteydi. HÜDA PAR çatısı altında siyaset yapan Dönmezer, il başkanlığından istifa ederek, 2024 yerel seçimlerinde HÜDA PAR tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti.

TAZİYE YERİ: Kernek Karagözlüler Camisi Taziye Salonu

malatyahaber.com- iha

FOTOĞRAF: Mehmet İlker Dönmezer, 31 Mart'ta oyunu kullanırken ve cenaze töreninden

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • A Ali (2 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hepimiz bir gün gideceģiz sadece bu iyi dilek sözlerini beğenmeyen % 30 kesim var acınacak durum bayramı bayram gibi yaşsmayı bilmuyoruz 50 cenaze savaşta dahi bu kadar ölüm olmuyor seçim yapmayı bilmiyoruz kan akıyor futbolda kan trafikde kan düĝünde kan eĝlencede kan dünyanın en az geliṣiṣ ülkesiyiz beyin olarak güzel araba güzel ev markalı giyisi son model teldfon bozuk türkçeyle adam olunmuyormuṣ Allah kalanlara yaṣıyanlara rahmet etsin
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Rıfat (2 hafta önce)
    Tanımıyorum ama tüm yorumcular çok güzel bahsetmişler kendilerinden. Allah herkese böyle ölmeyi ve böyle güzel anılmayı nasib etsin. Mekânı cennet olsun.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya (2 hafta önce)
    Yüce Allah tan rahmet dilerim FATİHALAR İLE ANALIM vefat eden kardeşlerimizi, bayramınız mübarek olsun
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatyasporlu Mustafa (2 hafta önce)
    Değil midir ki Allah'tan geldik ve yine Allah'a döneceğiz..Elbette Yüce Rabbimiz Allah'ın huzurunda toplanacağız. Allah ganî ganî rahmet eylesin, mekânı cennet etsin. Sevenlerinin ve Yakınlarının başı sağolasın Allah sabırlar versin
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Alper (2 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin İlker abim. Ne güzel adamdın sen. Çocukluğumdan beri tanırdım. Tek rehberim Kur'an-ı Kerim ve Hz. Muhammed (S.A.V.) derdin. O doğrultuda da bir hayat sürdün, şahidim. Ve o hal üzerine de bu dünyadan ayrıldın. Rabbim bizi cennetinde kavuştursun İnşallah.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Sinasi (2 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah AMİN
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Abdullah (2 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim ailesine sabır versin taziye evi kernek karagözlüler Camii altı taziye evinde kabul edilmektedir.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Yücel Adıyaman (2 hafta önce)
    Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin inşallah
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Alper Reis (2 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah. Değerli bir ağabeydi Allah kalanlara sabır versin.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Nihat TORAMANOĞLU (2 hafta önce)
    Emin insan, yüksek karakterli dürüst şahsiyet, tevazu dolu bir kalp sana ölümlerin en güzeli nasip oldu. Mevlana nın düğün gecesi misali ramazan ertesi bayramın 1. günü yatsı namazında secdede belkide şehitlerden sonra en güzel sıralamalarda nasibini aldın. Geç tanıdım, tez kaybettim. Rabbim hizmetlerini kabul buyursun.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet yuksel (2 hafta önce)
    Canım gardasim haberi duyunca şok oldum Allah’ım rahmet eylesin makamın cennet olsun çok üzgünüm
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Melekbabalı (2 hafta önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin inşallah...
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Muammer Yıldırım (2 hafta önce)
    Güzel bir insandı. Mekanı cennet olsun İlker kardeşimin. Rabbim ailesine sabır-ı cemil nasip etsin.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (2 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin. Ölümlerin en güzeli.. abdestli namazlı teslim olmuş. Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz. Nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Mahmut Balcı (2 hafta önce)
    Mehmet İlker kardeşimize Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına sabır selamet ve başsağlığı diliyorum. Gazze işgali sürecinde duyarlı, gayretli bir Müslüman olarak tanıdım. Filistin, Kudüs ve Gazze davalarında hep en önde idi.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Eyüp (2 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Arkadaşlığı ve insanlığı çok güzel, naif bir kişiliği vardı.
    %79
    %21
    Yanıtla