SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerine Gelen Hasmı Tarafından Öldürüldü

İşyerine Gelen Hasmı Tarafından Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da husumetlisi tarafından defalarca bıçaklanan 38 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti. Olay, 09.30 sıralarında Yeşilyurt İlçesine bağlı İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Şehit Güner Erdem Sokakta bulunan Hüseyin Irmak’a ait iş yerine gelen husumetlisi O.K. ile Irmak arasında tartışma çıktı. 

Çıkan tartışma sonrası O.K. yanında getirdiği bıçakla Hüseyin Irmak’a saldırarak göğüs bölgesinden defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri sonrasında şahıs kanlar içerisinde yere yığılırken, zanlı kaçarak bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve çok sayıda bıçak darbesine maruz kaldığı belirlenen 38 yaşındaki Hüseyin Irmak (aşağıdaki fotoğrafta), kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet kırık bıçak bulurken, kaçan 28 yaşındaki zanlı olaydan yaklaşık 3,5 saat sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha-malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • malatyalı (2 ay önce)
    İşyerine(peyzaj) geceleri gelip tiner çeken alkol alıp sağı solu dağıtan tinercileri sabah uyarmış. Arkasından bıçaklamışlar Alçaklar. Can güvenliği yok kimsenin. Allah rahmet etsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İlhan KELEŞ (2 ay önce)
    Güzel bir insandı efendi terbiyeli hoş görülü yardım sever yani kısacası mükemmel bir delikanlı idi Rabim mekanını cennet eylesin ailesine sabırlar versin.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • F.Büker (2 ay önce)
    Allah mekanını cennet etsin , Bunu yapan Mahkemei kübrada Hesabını verecektir.. Mekanın cennet olsun hüseyin abi
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet can (2 ay önce)
    Memleket bildiğin Teksas insanlık ölmüş
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hamit Akgün (2 ay önce)
    Allâh rahmet eylesin. Ailesine sabır dilerim.Dostlarım iyi insanlardı.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hakan (2 ay önce)
    Allah mekanını cennet eylesin o yapanın Allah belasını versin böyle Bi insana nasıl yaptın mekanın cennet olsun abi içimi yaktın abi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Yazık çok üzüldüm bu aralar ne kadar insan öldürülüyor. Sebep var mıydı varsa neydi acaba. Mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 ay önce)
    çok iyi bir insandı allah mekanını cennet eylesin.ailesinin başı sağolsun.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Allah rahmet eylesin güzel bir insan di Allah sahipleri ne sabır versin
    %94
    %6
    Yanıtla