SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"İçimizde Halletmemiz Gereken Bazı Sorunlar Var"

0
Güncellendi - 2019-03-09 04:40:43
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "İçimizde halletmemiz gereken bazı sorunlar var. Onları da Malatya'ya döndüğümüz zaman konuşup bir sonuca varacağımızı düşünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 2-0 kaybederek, kötü gidişatını sürdürdü. Teknik Direktör Erol Bulut maç sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Bulut, "Bugün Sivasspor karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet yaşadık. İlk yarı maalesef sahaya korkak çıktık. Aslında bizim isteğimiz rakibi ikinci bölgede karşılayıp agresif bir şekilde kaptığımız topları hızlıca kanatlardan gelerek gol pozisyonu bulmaktı. Ama maalesef ilk yarıda istediğimiz oyunu sahada sergileyemedik. Duran toptan basit bir gol yedik. Ondan sonra basit bir hatadan kaptırdığımız topla bir gol daha yedik. Sivas kendi sahasında baskılı oynayan çok koşan bir ekip ikinci yarı baskılı oynasak da bunu değerlendiremedik. Sivasspor'u tebrik ediyorum. Ama içimizde halletmemiz gereken bazı sorunlar var. Onları da Malatya'ya döndüğümüz zaman konuşup bir sonuca varacağımızı düşünüyorum" dedi.

Sivas, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    Bugün süper lig maçlarını seyrediyorum ,Bizim takımla kıyaslıyorum vallahi billahi ligin en berbat top oynuyan takımıyız.Sahasında oynuyanlar,deplasmanda oynuyanlar koşuyor,mücadele ediyorlar,hırs var,inanç var.Ellerinden gelen her türlü gayreti gösteriyorlar Yemin ederim biz bu kafayla ligde kalamayız.Tabloya bakın şu saat itibariyle sadece ve sadece ligde düşecek son takımla aramızda 6 puan fark var.Olayın vehametine bakarmısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan Demir (5 yıl önce)
    Şu yorumları okuyunca aynı takımdan mı bahsediyoruz diye merak ettim. En kötü futbolu oynuyoruz dediğiniz ligde Başakşehir açık ara lider be Malatya’dan keyifsiz futbol oynuyor. Erol hoca Malatya için lütuftur.Herkesin bırakıp kaçtığı dönemde alıp hedefleri olan bir takım yaptı.O beğenmediğiniz yönetim bu şehre bu havayı getirdi. Maça gelmeyen tv den maç izleyen taraftar burdan ahkam kesiyor yönetim gitsin hoca gitsin. Bi zahmet bi siz gidin ya... O kadar eksiğe rağmen bu takımın hedefi belli Türkiye Kupası ve ilk altı.Hangisini kaybetmiş durumda. Sizden artık vicdanlı olmanızı değil terbiyeli olmanızı bekliyoruz bay bilmişler... Arkandayız Adil Gevrek Arkandayız Erol Hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Lafla peynir gemisi yürümüyor.Kardeşim.İyi güzelde lig bittimi,kümede mi kaldık.Artık pohpohlamanın değil gerçeklerle yüzleşmenin zamanı.Bizim artık tek hedefimiz ,ilk altı veya kupa değil,gidişata bakılırsa küme de kalmak.Bugünki maçta sonra küme düşme hattındaki takımla aramızdak puan farkı 17 puan değil sadece 7 puan,ne kadar rahat yorum yapmışsınız.Ankaragücü maçı kaybedilirse, ki bizden iyi bir takım oldular.işte O zaman bu takımın biletini keserler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsamettin AYTAŞ (5 yıl önce)
    Kışın ayında açan bir iki çiçekle bahar gelmez. Erol Hocamız, oyuncularımız ve seyircilerimiz ümitlerini yitirerek karamsarlığa kapılmasınlar. Daha önümüzde kupa maçları var. Sadece nerede,nasıl yanlış yapıyoruz diye yönetimiyle, teknik heyetiyle, sporcusuyla ve seyircisiyle kendi özeleştirimizi yaparak doğruyu bulmaya çalışalım en gerçekçi yoldur. Eğer yanlış anlamazsa Benim Erol Hocamıza tavsiyem; Malatyaspor defans ağırlıklı korkak oyundan vazgeçip ofansif oyuna yönlendirilmelidir.. Malatyaspor fizikle, kaliteyle, arzuyla, motivasyonla, coşkuyla değil şemayla, yerleşimle, bellerinden birbirine halatlarla bağlı futbolcularla bölünmez bir bütünlük içersinde, beklerin orta saha gibi oynadığı 2-4-3-1 oyun düzeniyle , sıfır orta stratejisi ve yerden futboluyla oynamalıdır. Yani kısaca söylemek istediğim Malatyaspor önlem alan takım değil önlem aldıran takım olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    malatyada neden sakat çok biliyormusunuz çünkü nerde sakat varsa ucuz sakat topçu varsa aldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sürrealist (5 yıl önce)
    Daha üç maç önceki koreografi gösterisini herkes unuttu herhalde. Atın üstünde Avrupa’ yı fethetmeye giden bir başkan ve büyük Hoca. Şimdi ne oldu. Fenernçbahçe taraftarının yerinde olsaydınız Ersun Hocayı yuhalardınız herhalde. Adamlar kötü sonuçlara rağmen stadı full doldurup, takımlarına sahip çıkıyor. Velhasıl Malatya’ da Hoca olmakta, futbol oynamakta zor iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat yamacı (5 yıl önce)
    sayın erol bulut; 1-) yorumcu arkadaşların bir kısmı "ligin en kötü futbolunu malatya oynuyor" diyorlar ve buna hak vermemek elde değil gibi. Neredeyse tüm maçları izliyorum. Bütün takımla canla başla mücadele halindeler ligde kalmak için. Lakin Malatyasporlu futbolcular sahada geziniyorlar, oynama şekilleri hırstan uzak, yenilen gollere ve kötü giden oyuna karşı tepkisizler. Bu takımda bir sıkıntı olduğunu gösteriyor. Dillendirilmeyen. Biz bu sorunu bilmiyoruz ama bence sen biliyorsun hoca. 2-) Ulusal basında Malatyaspor ve Erol Bulut denince lanse edilen, akla gelen şey "defansif, savunma ağırlıklı, kendi sahasında maçı kabul edip kontra ile gol arayan, korkak futbol anlayışı" ve yine pek çok yorumcudan duyulan "Malatyaspor Süper lige yakışmayan bir oyun oynuyor" tarzı yorumlar, takımın ve tabiiki sizin de itibarınızı zedeliyor. Göze hoş gelmeyen bu çağdışı futbol anlayışı aynı zamanda seyirciyi ve oynayan futbolcuyu da demoralize diyor. Stad niye dolmuyor sorusunun cevaplarından en büyüğü stadtaki eksiklikler ise bir sonraki sebepte takımın zevk vermeyen futboludur. Malatyaspor seyircisi takımın kendi sahasında oynadığı maçlarda bile oyunu kendi sahasında kabul edip, bir şut bile çekmeden maçı tamamlayıp, forvetsiz çıkılan maçları hayretle izliyor ve sonraki maça elbette gelmek istemiyor. 3-) Takımın döküldüğü, oyun kuramadığı, baskı yediği maçlarda oyunu değiştirecek hiç bir müdahalede bulunamadınız sayın hoca. Bende kenardan sizin gibi izliyorum, sizde benim gibi izliyorsunuz. Sonuç olarak ; çağdışı futbol anlayışından, hırssız sahada yürüyen futbolculardan, muhtemel ekonomik bir krizden ve bu duruma müdahale edemeyen bir yönetim ve teknik heyetten bahsediyorum. Haftaya Ankaragücü maçı gerçekten çok kritik. Ben yine batı alt c tribünde, en ön koltukta olacağım, sizin hemen arkanızda. Maç esnasında yine sahada gezinen oyuncular, yine oyun kuramayan , ancak savunma yapabilen bir takım, yine oyuna müdahale edemeyen bir hoca, yine demoralize olmuş bir taraftar topluluğu olur ise , bu Ankaragücü bizi yener ve size her fırsatta sahip çıkan bu taraftar sizi istifaya davet eder. Benden söylemesi. Sonra demedi deme hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    çok güzel oluyor büyük başkan diye haykıranlar konuşun bak başkanınız takımı ne hale getirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİİHSAN (5 yıl önce)
    EROL HOCAM HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN,SABIRLARI DAHA DA ZORLAMADAN BIRAK BİR AN ÖNCE.HİÇ MASAL ANLATMAYALIM ARTIK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan önen (5 yıl önce)
    Bu takim düşer demedi demeyin bu gidış hayra alamet değil
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (5 yıl önce)
    Dikkat ettiyseniz Erkan Kaş ın oynadığı maçları kaybetmişiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa korkmaz (5 yıl önce)
    Aekadaşlar erol hoca ilkyarı kaç futbolcu lazım dedi kaç futbolcu alındı kaçı sahada önce erol buluta malzeme ver elindeki sadığı hiç paraya satarsan aldığın yiğit nerde sakat barış yedek soyunuyo verdiği ortada boştabın yerine kimi aldı kamara nerde sakat adam sarı kartta görmekten başka neyapıyo biz sahada 9kişiyis sadık boitabtan sonra bifuma iyiydi oda sakat defantaki akça eşşeği topa çıkan adamın arkasında adamların attığı 2 goldede defans hatası. Deffansta ssadık mina2 lisini arıyorsunız siz. Aradığınız kişi şunada size cevap veremiyor çünkü fenerbahçede. Sadık sezon sonu gideydi ne deme sattın para kazandınya kaybettiğin. Avrupaya diyoruz stadda çeşme akmıyo 2turnike den birindemonitmr yok diye çalışmıyor 1 şişe suya tenezzül ediliyo içerde satmak için. Sorarım bu zihniyetlemi avrupaa her maça giderim tff den beri gitmkele kalmam 5 -6 kişi ekip le gideriz yazık bu taraftara hakkınız yok böle üzmeye koşan ahmet ildiz chubıike. Pereeira diğerlerini açın izleyin ruh yok koşma yok azim istek yok konu oaraysa boitabın sadığınparası ne oldu hergalibiyetten gelen para neoldu yönetim yapamıyosa bıraksın kurşunlayanlaramı verildi başka sevilirken zirvedeyken bırak eğer bu takım düşerse yada böle giderse taraftar stadda seni istifaya çağırırsa emeklerine yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin gibi yazı yazmaktan bile aciz bir taraftarı olan takımın bu halde bulunması çok normal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa korkmaz (5 yıl önce)yavuz hoca isimli kullanıcı yorumuna
    Yazı yazamıyorum doğru takım halinden sinir stres yapıp elim ayağıma karıştı sen yazıyamı takıldın yoksa doğrularmı rahatsız etti
    0
    0
    Yanıtla
  • önce yazı yazmayı öğren.sonra eleştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    en sonunda kabul etti sorunu erol hoca devre arası aldığı topçular gördük ya sakat yada hep hatalı oynuyorlar erol hocanyı beğeniyorduk malatya ile bir ekol olmuştu ama erol hocANIN HEYECANI AZMİ BİTMİŞ SEZON SONU HER İKİ TARAF İÇİNDE AYRILIK EN İYİSİ BENCE
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    Benim bildiğim ilk yarı takıma faydası olmayan fultbolcu devre arası gönderilir. iyi oyuncular daha iyiler ile desteklenir. ama bizim başkan tam tersini yaptı iyileri üç kuruş para için gönderdi. kötüler ile ediyiki şampiyonluğa oynaya. ne kafa yav. iki maç kazandılar diye kendilerini üstün görmeleri akıl işi değil. bu futbolcularla olmaz olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozgur (5 yıl önce)
    Adil Gevrek'in bu şekilde maçları sabota eden hangi oyuncu olursa olsun. Cezayı basacak, futbolcuların artık ne sebepten ötürü ise oynamıyor hırs yok azim de göstermiyorlar. Hoca dâhil herkes boşlamış bir ilin kaderi ile oynamak onların hadlerine degil. Parasını alıp ağızda sakız altında son model cip gezmesini biliyor. O zaman oynamasınıda bilecek. Bir yaptırım yok. Adil başkan gücü yetmiyorsa sözü para etmiyorsa halkla paylaşsın en azından kahrolmayalım. Aşikar hakem hatalarına çözüm bulamıyoruz oyuncular bile hakemin yanlış kararı için bir tepki göstermiyor. Rize den gelen oyuncumuz maçın 30 ncu saniyesinde sakatlandı bunların çok inandırıcı yanı olduğunu sanmıyorum. Bir takım sürekli defans yaparak ve böyle mealleri yok ruh yok. Artık ne hesaplari var kendileri biliyor. En azından ligi bitirene kadar onurunuzla düzgün oynayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Aksoy (5 yıl önce)
    Paniğe gerek yok.Her takımda zaman zaman bu sorunlar yaşanabilir.Taraftar her şartta takımının yanında ve yapıcı olmalıdır.Sürekli hoca değiştirmekle bu işler yürümez.Sabredelim biraz.Erol hocamız da böyle olsun ister mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDEM44 (5 yıl önce)
    İyi giden birşey yok ki zaten. Hoca '' Büyük Hoca'', başkan ''Büyük Başkan'' ... İşte sonuç ortada ya. Yapmayın,etmeyin yaptığınız transferlere bir bakın.Bu başkandan da bu hocadan da bu sportif direktör mü ne işe yaradığı meçhul şahıstanda birşey olmaz. Başka takımlarda böyle bir durum olsa istifalar ardı ardına gelirdi. İkinci yarıya bir bakın kaç puan toplamışız. Bu takım böyle giderse küne düşer. Belki okuyunca felaket tellallığı yaptığımı düşünenler olacak ama durum vahim ve birileri neşteri vurmalı yarın çok geç olabilir. Saygılarımla... İnşallah düzelir temennisiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (5 yıl önce)
    Haftaya mac bizim Erol Hocam Kafani Bozma insallah bundan sonra daha Sakat vermeyiz.Takim Mina siz Zorlaniyor Defansta, Elimizdeki Kadro bu su an Fazla Bekleyim bence yeni gelenler hepsi Foz cikti.Bir Bifuma var bence
    0
    0
    Yanıtla
  • haftaya maç bizimmiş, nasıl olacak.Maçı alacağına dair Elinde senedin mi?var.Ankaragücü küme düşme hattında burada öyle oynuyacakki hep birlikte göreceğiz.Bu takımda büyük bir sıkıntı var.Alınan futbolcular zaten fiyasko mevcut iyi bildiklerimizde oynamıyorlar.Buna teknik ekibide dahil edebilirsiniz.Görünen o ki bu takımdan ayrılacak olanlar var.Yönetim ile klüp arasında sıkıntı var gibi.Kimse konuşmuyor.Takım psikolojik olarak çökmüş.Dün bir pozisyonda defansa kadar gelip topu dışarı atan Donaltın etrafına bakarken ki yüz ifadesini hiç unutmuyorum.Türkiye ligleri böyle arka arkaya sakatlanan takım görmedi.Hem antremanlarda hemde maç başlamadan önce.Anormal şeyler dönüyor.Sivasdaki vefakar ve cefakar seyircilerimize çok üzüldüm.Kısaca Takım iyi yönetilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (5 yıl önce)
    Ben malatyaliyim ve malatya sporluyum ne zaman malatyaspor taraftari bende dahil ovunsek metetsek sampiyonluga oynuyoruz veya uefa'ya oynuyoruz desek hemen bu tip olaylar yaratiliyor malatyanin taraftarinin hevesini kursaginda koymak icin dolaplar donderiyorlar benden soylemesi bu dumenleri kim yaratiyor bilmiyorum ama bu tip olaylar olmasa malatyaspor namaglup oynar ama oyunculara sabotaj da yapiliyor zannedersem malatyamiz kutsal bir sehirdir bir asaleti var oyuncular geldimi kanlari kaybiyor malatyaya ama yer altindan bozuk atanlar var malatyaspora ve taraftara. 6,7 haftadir istahim kacti cezemiyorum bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Hocam ilk kez sorundan bahsettin,bunları daha önce söyleseydin ya.3 puanlık sistemde 3 hafta sonra mazallah bir anda kendimizi küme düşme hattında bulabiliriz.Buradan bir taraftar olarak uyarayım bu işin şakası yok eğer Ankara gücünü yenemez isek küme düşmeye adaylar arasına gireriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Erol.hoca,ikinci.yari.5.puan.topladiniz.he.mac. Sonrasi.mazaretler.belirtiyorsun..artik.yeter. Yapacagin.istifa.etmek.baska.cikar.yol.yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 KOZLUCALI (5 yıl önce)
    EROL HOCA SENINLE BIRAZ MUTLU OLDUK MALATYALILAR 3 HAFTA GÜLER 7 HAFTA ÜZÜLÜR BU DA 44 KADERI MI ACABA NE DIYECEGIMI BILMIYOM
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Coşkun (5 yıl önce)
    Bu takım bu hale nasıl geldi anlamış değilim.Takım mücadele etmiyor koşmuyor hırs yok takım oyunu yok yazıklar olsun size.İnsanlar sizin peşinize takılıp deplasmana geliyor sen ne yapıyorsun koca bir hiç.Sivas seyircisi maç boyunca bizim seyircimizle dalga geçti. Oraya sizi desteklemeye gelen insanların onurunu gururunu ayaklar altına aldınız kusura bakmayın böyle bir hakkınız yok eğer para alamıyorsanız çıkın açıklama yapın başka sorunlar yada takım içinde gruplaşma varsa bunu çözecek olan yönetim yada takımın teknik direktörüdür.Kalan 9 maçta kimi yeneceğiz bu futbol ile merak ediyorum.Son sözüm Erol Bulut hocama kafanda E.Y Malatyaspor'u bitirmişsin kulübede hırsın kalmamış oyuna müdahele edemiyorsun o zaman bırakacaksın yada adam gibi oynatacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)İbrahim Coşkun isimli kullanıcı yorumuna
    İbrahim hocam , size katılıyorum, Bunlar ilk devrede sezonu bitirmişler !
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    murat yıldırım.. eren tozlu.. murat akça. tipik tff.1.lig oyuncusu.. ünal karaman trabzon da. mustafa akbaşı neden istemesği belli. malatya da hangi maça çıktıysa vasat. yönetim nerde döküntü varsa takımda tutuyor.. bifuma. sakat geldi. kamara hazır değil. robin yalçın sakat geldi. erol Hoca ne yapsın.. bu yönetimle kimse çalışmak istemez. erol hocada mecbur kalıyor. ne yapsın adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Ligin en az topa sahip olan takımı,defans oynata oynata adamlar ofansif oynamayı unutmuş.Nerde oynamayan oyuncu varsa Başkan hepsini takıma doldurdu denk bütçe diye diye bütçeyi 1.ligte denkleştirecek herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Hocam düşme barajı 40 bu yıl. Biz 6 alabilirmiyiz? Çooook zor. O 6 puan okadar uzakki bu takıma. Nolur hocam biliyonmu 34 puandan kalırız ve düşeriz. Seninde yönetiminde eline sağlık. Seneye ptt1. Ligde başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 kozlucali (5 yıl önce)
    YAZIK YAZIK HER MAÇ ÖNCESI YENECEGIZ 3 PUAN ALACAGIZ DIYORLAR SAHAYA ÇIKIP GEZIYORLAR ÖYLE GEZMEKLE GOL ATILMAZ GOL YERSIN EROL BULUTA YAZIK BIZE YAZIK YENI KIRALIK GELEN EBUBEKIR NEDEN BU KADAŔ ISTENDI NE YAPTI ONA VERILEN PARA HARAM HEMEN GITSIN BIZDE NE ZAMAN GÜLERIZ ALLAH BILIR
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    hocam sende olmasan düşüncelerime derman olacak kimse yok şu klüpte. belli bir sıkıntı var. pas atamıyolar koşmuyorlar mücadele desen yok. bi an önce çözün şu sorunu başkana kalsa beleş futbolcu peşindedir şimdi o.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Erol hoca konuştukça batıyorsun.sorunlar olduğunu yenimi anladın?Oyuncularımız taç atışı kullanmaktan aciz.Bugün de adeta bir mahalle takımı gibiydik.Bence yapacağın en güzel şey burda bırak.Daha fazla elaleme madara olmayalım.ben maç sonunda fenalık geçirdim,bizim futbolcular gülümsüyordu.lütfen sevginide burda bırak,git artık.
    0
    0
    Yanıtla