SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İhsan Ulak Kalp Krizi Geçirdi

0
Güncellendi - 2020-05-01 06:27:20
İhsan Ulak Kalp Krizi Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticisi İhsan Ulak kalp krizi geçirdi. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınan Ulak’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yıllardır Malatya amatör sporunun içerisinde olan ve çevresinde 'Müdür İhsan' olarak da tanınan İhsan Ulak, yeni dönemde Mahmut Cücemen başkanlığında oluşan Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetimi içerisinde yer aldı. Kulübün birçok branşında sporcuları yalnız bırakmayan Ulak, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdi.

Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınan Ulak’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Ulak’ı ziyaret etti. Milletvekili Fendoğlu, ziyaretle ilgili, “Değerli dostum İhsan Ulak'ı geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası tedavi gördüğü Turgut Özal Tıp Merkezinde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sağlık durumunun iyi olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Rabbim acil şifalar versin” açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mehmet ali cici (4 yıl önce)
    ihsan Abi Allah şifa versin inşallah tez zamanda tez zamanda aramıza dönersi çok geçmiş oısun
    0
    0
    Yanıtla
  • aziz yiğit (4 yıl önce)
    Müdürüm Allah şifa versin kardeşim tez aramıza dön emmi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun abim. Allah acil şifalar versin. Değerlisin abim.
    0
    0
    Yanıtla
  • NİYAZİ DOĞAN (4 yıl önce)
    Değerli İhsan ağabeye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah'tan acil şifa temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ CENGİZ (4 yıl önce)
    Değerli Kardeşim İhsan Ulak ın en kısa sürede sağlığına kavuşması dileğiyle acil şifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla