SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Dağ Keçisini Vuran Kaçak Avcılara 505 Bin TL Ceza

İki Dağ Keçisini Vuran Kaçak Avcılara 505 Bin TL Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ve Darende ilçelerinde yasak olmasına rağmen kaçak olarak dağ keçisi avlayan iki avcıya toplam 505 bin TL idari para cezası kesildi.  

Yeşilyurt ilçesinin Cafana Mahallesinde kırsal alanda kaçak avlanma ihbarı üzerine bölgeye gönderilen jandarma ekiplerince yapılan kontrol ve aramalarda 1 dağ keçisi vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Yapılan çalışmada bölgede kaçak avlanma yaptığı belirlenen avcı tespit edilerek hakkında 251 bin 608 TL idari para cezası uygulandı.

Darende ilçesinin Akbaba Mahallesinin kırsal alanında da kacak avlanma ihbarı üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri bir aracın bagajında 1 dağ keçisinin parçalanmış olarak bulundu. Kaçak avlanan avcıya 254 bin 202 bin TL idari para cezası kesildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • huzur (1 yıl önce)
    Yazıklar olsun..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Para cezasının yanında mutlaka hapis cezası olmalı. Yoksa hiç bir caydırıcılığı yok bu cezaların.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (1 yıl önce)
    Arguvan'da da tarım arazilerinde avcılık yapılmasını istemeyen köylülerle avcılar arasında kavga var. T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Arguvanı genel avlak ilan etmiş. 90 kişilik bir gurup izinsiz olarak köylünün bağına, bahçesine girip av yapmaya kalkışmış. Arguvanlılar arazilerinde av yapılması istemiyor. Böyle spor mu olur? Bildiğin barbarlık.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • şahıs (1 yıl önce)
    bunlar ilkel varlıklar bakın insanlar demiyorum demem de
    %94
    %6
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    Eline tüfek alan avcı oluyor. Çok büyük cezaların olması lazım bence. Avcılık yiğitlik değildir, korkaklıktır...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Barbar (1 yıl önce)
    Allahtan korkun insan kıyar mı o güzelliğe? Defol git beş kilo et al zıkkımlan (harcadığın yakıt ve attığın mermi parasıyla diye ekleyeyim ki süperin biri cevap yazmasın hemen)..avcılık spor değil cinayettir can almaktır ve barbarlıktır..
    %94
    %6
    Yanıtla