SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İl Genelinde 38 Okul Binası Yıkılacak'

'İl Genelinde 38 Okul Binası Yıkılacak'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Malatya’da 38 okul binasının yıkılacağını 122 binanın da inşaatının devam ettiğini belirtti.

Malatya Öğretmenevinde basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Malatya’da inşaatı devam eden okullar hakkında bilgi verdi. İl genelinde ömrü dolan 38 okul binasının yıkılacağını belirten Özdemir, 122 bina inşaatının devam ettiğini kaydetti. Yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırlandıklarına da değinen Özdemir, ''Malatya’yı 2022-2023 eğitim öğretim yılında İnşallah hakkettiğinden fazlasıyla hazırlamaya çalışıyoruz. Çünkü şunu bilmenizi isteriz ki biz vatana hizmet için buradayız. Türkiye’de bu pasta diliminde bizim şu an payımızda Malatya var eğitim anlamında hiçbir zaman için tek taraflı Malatya’da ya da başka bir yerde de yol kat edemeyiz. Eğitime destek hakikaten tam destek olmalı. Eğer biz birlik olursak beraber olursak vatandaşı ile annesi ile babasıyla ile kapıdaki hizmetlisi ile okul müdürü ile il müdürü ile işte o zaman biz geleceğimiz olan çocuklarımız için her şeyi canı gönülden ortaya koyar. Başarılı olacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Taylor (1 yıl önce)
    Neden Kampüs modeline geçilmiyor ?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • atarliadam (1 yıl önce)
    Ağzı olan konuşuyor.. Yerinde klimalı odalarda oturacağına , şu an okullar boşken fiziki durumları görmek için bir ziyaret et. çocukların kullandıkları wc lere bir bakı ver. okulları temizliğine bir bakı ver... boş boş konuşuyorlar. Okul idarecilerinin çiftliğine dönen okullarda bir gez...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mağdurlardan (1 yıl önce)
    Yıkılanlar yapılmadı ki... Necatibey Ortaokulu yıkıldı, öğreciler Nureddin Zengi İlkokulunda sığıntı gibiler. 2 seneyi geçti yapılmadı. Sabah 6.50 de ders başı yapıyorlar, kışın soğuğunda, karanlıkta... Yanında ki anaokulu yenilenecekti oda duruyor(allahtan o yıkılmadı), mesele yıkmak değil yıktığını bir an önce yapıp öğrenci ve veli mağduriyetini gidermektir.
    %91
    %9
    Yanıtla