SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Merkezinde Sağanak Yağmur ve Dolu Yağışı Etkili Oldu

İl Merkezinde Sağanak Yağmur ve Dolu Yağışı Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sağanak yağmur ve dolu yağışı nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintisi oluştu.

Kentte aralıklarla yağan yağmur öğleden sonra etkisini artırdı. Dolu yağışı da olurken su biriken bazı cadde ve sokaklarda araç yoğunluğu yaşandı.

Sağanak nedeniyle polis ekipleri kavşaklarda önlem aldı, bazı vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı.

Bu arada, Her yağmur sonrası Arap Osman Kavşağı'na yakın bölgede yaşanan su taşkını, yine sürücü ve yayaları zor durumda bıraktı. Sokak ortasındaki rögar kapağı yerinden çıkarken, yaşanan su taşkını nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

KAYSERİ- MALATYA YOLU BİR SÜRE KAPANDI
Bu arada, Kayseri'de etkili olan dolu yağışı nedeniyle trafik kazaları meydana gelirken, Malatya karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

Kayseri-Malatya karayolu Emegil mevkiinde yaklaşık 1 kilometrelik bölümde dolu yağışı etkili oldu. Yaklaşık 10 santim yağan dolu nedeniyle maddi hasarlı trafik kazaları meydana gelirken, trafik Malatya istikametine bir süre kapandı. Karayolları ekiplerinin çalışması sonucu yol ulaşıma yeniden açılırken, emniyet ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

AA- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Maho (2 hafta önce)
    Zerre üzülmüyorum malatyalilara
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Mehmet (2 hafta önce)Maho isimli kullanıcı yorumuna
    Üzülmüyorsan yada ilgilenmiyorsan bu haber sitesinde ne işin var MAHO kapat siteyi işine bak......
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Aydın (2 hafta önce)
    Burası CHP'Lİ bir belediye olsaydı vay haline .
    %74
    %26
    Yanıtla
  • hasan (2 hafta önce)
    sayın Gürkan ın yazdığı destanlar kendini gösteriyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kuto44 (2 hafta önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    5 sene önce Gurkan'ı seçenlerin destanı
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Yapı cam (2 hafta önce)
    Mehmet buyruk cadesi de solda bulunan tüm konyentyerler su altında kaldı maskiye ulaşamadık telefonlara bakilmadi itfaiye geldi Su tahliye motoru elektirik kaldırmadı bir şey yapamadılar sonuç kople suya gonulduk
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mustafa (2 hafta önce)
    Bu adam size kaç TL para veriyor ki hergun haber yapıyorsunuz? Ayıp ayip
    %7
    %93
    Yanıtla
  • Zoruna mı gitti gardaş
    %75
    %25
    Yanıtla