SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İlçenin İlk Kadın Muhtarı Mazbatasını Aldı

0
Güncellendi - 2019-04-09 21:17:58
İlçenin İlk Kadın Muhtarı Mazbatasını Aldı
A- A+ PAYLAŞ

İlçe tarihinin ilk kadın kırsal mahalle (köy) muhtarı olan 39 yaşındaki yeni muhtar mazbatasını aldı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Fındık Mahallesi'nde muhtarlık seçimini kazanan 39 yaşındaki Diler Yıldırım, mazbatasını aldı.

İlçenin ilk kadın muhtarı olan Diler Yıldırım, İlçe Seçim Kuruluna gelerek mazbatasını teslim aldı.

Evli ve 3 çocuk annesi olan Yıldırım, mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, 392 oyla mahalle muhtarlığına seçildiğini belirterek, ilçenin de tek kadın muhtarı olduğunu söyledi.

Kendisini destekleyen herkese teşekkür eden Yıldırım, "Bana verilen bu vazifeyi en güzel bir şekilde yerine getirmenin gayreti içinde olacağım." dedi.

Yıldırım, gece gündüz mahalle sakinlerinin hizmetinde olacağını ifade etti.

Yıldırım, daha sonra Doğanşehir Kaymakamı Murtaza Ersöz ve Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mltykrl (5 yıl önce)
    abdurrahman abim vali gibi çıkmışsın.yakışıklı ve saygı değer ABİMİZ.
    0
    0
    Yanıtla