SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İletişim Fakültesi'nden 3 Konteyner Kentte Film Gösterimi

İletişim Fakültesi'nden 3 Konteyner Kentte Film Gösterimi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi depremzedelerin rehabilite sürecini hızlandırmak amacıyla sosyal sorumluluk kapsamında 3 ayrı konteyner kentte Sevginin Gücü adlı filmi vatandaşlarla buluşturdu.

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı, rektörlüğün katkı ve destekleri ile Malatya’da normal hayata biran önce dönmek, depremzedelerin rehabilite sürecini hızlandırmak, özellikle  de çocukların yaşanan travmayı daha kolay bir şekilde atlatmalarını gerçekleştirmek amacıyla Malatya’da kurulan üç konteyner kentte açık hava film gösterimi gerçekleşirdi.

Sevginin Gücü adlı film, Teknokent Konteyner Kent, MALET Konteyner Kent ve Çilesiz Konteyner Kentte kurulan dev ekranda açık havada depremzede vatandaşların izleme imkanına sunuldu. 

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın “Bilindiği üzere 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler bu bölgelerde yaşayan insanlarımızı çok zor durumlarda bırakmıştır. Maddi, manevi olarak depremzedelerin yanında olunması, duyulan acının, yaşanan kayıpların telafisi olamaz ama kısmen de olsa elinden tutulması, yanında olup destek olunması, çaresizlik hissine bırakılmaması psikolojik olarak fayda sağlayabiliyor. Halkın günlük yaşam alanlarının kesintiye uğradığı bu dönemde, beslenme, giyim, korunma, tıbbi ve sosyal yardım gibi Psikososyal destek uygulamaları kişilerin hem fiziksel, hem ruhsal açıdan ferahlamaları için çok önemlidir.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız