SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"İlk 6 Hedefimiz Hala Devam Ediyor"

0
Güncellendi - 2019-03-12 15:49:48
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, "Kaybettiğimiz hiçbir şey yok, önümüzde 9 maç var. İlk 6'nın içerisinde olma hedefimiz hala devam ediyor. Kalan 9 maçta bunu gerçekleştirebileceğiz inşallah" dedi.

Süper Lig'de 26. haftada 17 Mart Pazar günü konuk edecekleri MKE Ankaragücü ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde sürdürürken, teknik direktör Erol Bulut, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Takımı geçen sezon aldıkları yerin belli olduğunu, bu yıl ise konumlarının herkes tarafından görüldüğünü dile getiren Bulut, "Müthiş bir çıkış ama bazı çıkışların düşüşü de olabiliyor. Tabi nedenleri var. Nedeni olmayan bir şey böyle olmaz. Bunlardan biri sakatlıkların yoğun olması, aleyhimize verilen, lehimize verilmeyen kararlar. Daha önce açıkladığım gibi içimizde bazı sorunlar oldu" diye konuştu.

Futbolcuların kendi arasında bir sorun bulunmadığını ve iyi bir arkadaşlığın olduğunu anlatan Bulut, kendisiyle oyuncularının arasında da bir sıkıntının olmadığını söyledi.

MKE Ankaragücü maçının kendileri için büyük önem taşıdığını aktaran Erol Bulut, şunları söyledi: "Bunu hep birlikte başaracağız. Bugüne kadar bu duruma nasıl geldiysek, başarı elde ettiysek bu maça da hep birlikte çıkıp istediğimiz o 3 puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bir şeyi unutmayalım, biz hedefimizden hiçbir zaman şaşmadık. Ligin 6'ıncısıyız, kupada yarı finaldeyiz. Kaybettiğimiz hiçbir şey yok, önümüzde 9 maç var. İlk 6'nın içerisinde olma hedefimiz hala devam ediyor. Kalan 9 maçta bunu gerçekleştirebileceğiz inşallah."

Sakat futbolcuların durumunun sorulması üzerine ise Bulut, "Chebake'nin bir sakatlığı oldu son maçta ısınırken onun tedavisi sürüyor. Ömer Şişmanoğlu, Rahman Buğra Çağıran bizimle olacak. Donald'ın hafif sakatlığı var ama son maçta süre aldı. Bifouma antrenmanlara başladı. Kamara'nın son maçta bir sorunu olduğunu bize söyledi. Onu İstanbul'a gönderdik tedavisini orada olacak. Mina geri döndü, sakatlığı biraz devam edecek gibi görünüyor" diye cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    İki hafta sonra hedefimiz ilk onbeş olur.Şu halimizle ilk altıda kalmamız mucize ötesi birşey olur.düşme hattıyla aramızda 7 puan var.hiç kendimizi kandırmayalım.bu şartlar altında Ben bir puan bile alabileceğimiz bir maçımızı göremiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Erol hocam inan ben bu yaşta ( 3 on +1 yirmi) futbolcularınız kadar temiz havada idman yapar ve iyi yonların yediği gibi beslenirsem 90 dk.koşarım.Bunlara et vermeyin ; bulgur pilavı, makarna yedirin.Canan karatay öyle demiyor ben diyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Erol Hocam disiplinin olmadığı yerde hiç bir şey olmaz.Başarı hiç olmaz.Bunu siz daha iyi bilirsiniz.Bakın fenerbahçeye taraftar antremen sahasında hocaya talimat veriyor.Adam bitmiş bu saatten sonra disiplinde sağlıyamaz.Beğeniriz beğenmeyiz beşiktaş ve Galatasarayda taraftar antremana gelip hocaya direktif verecek öylemi?Hocam kimsenin gözünün yaşına bakmayın.Formasını terleten,işini seven futbolcu lazım bilze.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş adam (5 yıl önce)
    Kamaranın mülkiyeti Malatyaspor da kullanma hakkı Fulham da olduğu için kullanamıyoruz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Çok bayat bir espri olacak ama buna sadece Kadir İnanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Hocam Dünü kurtarmak bizim elimizde değildir fakat yarını kazanmak ya da kaybetmek bizim elimizdedir insan nefret ettiği bir işi olup da başarıya ulaşmış bir insan tanıyor musunuz ben tanımıyorum başarının sırlarından birisi de yaptığınız işle sevdiğiniz şeyler arasında sıkı bir ilişki kurmaktır başarılı olmak için kalbiniz işinizde olsun ve işinizde kalbinizde olsun yani bu takımı bu şehri seven futbolcularla yola devam etmek en doğrusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    İnşallah Erol Hoca sana güvenimiz tam ama şunu da unutmayalım ki düşme potası ile de aramazdaki puan farkı sadece 7 yani 2 maça bakar aşağıya düşmemiz örneğin kasımpaşa ilk yarı şampiyonlukdan bahsederken şimdi potaya girecekler neredeyse
    0
    0
    Yanıtla