SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İnönü Deplasmandan 3 Puanla Dönüyor

0
Güncellendi - 2017-10-08 17:26:50
İnönü Deplasmandan 3 Puanla Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden İnönü Üniversitesispor, deplasmanda Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor’u 2-0 yenerek, gruptaki ilk galibiyetini aldı ve puanını 5’e yükseltti.

Ligde ilk iki haftada iki beraberlik alarak 2 puan toplayan kırmızı beyazlılar, ligin üçüncü haftasında Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Kahramanmaraş Batıpark Merkez Sahada oynanan karşılaşmayı Selahattin Günaydın, Ahmet İnci, Gökhan Erzin hakem üçlüsü yönetti.

İnönü Üniversitesispor, ilk yarısını önde tamamladığı karşılaşmayı 2-0 yenerek, gruptaki ilk galibiyetini aldı. Galibiyeti getiren golleri Engin Yıldız ile Eray Baba kaydetti. Kırmızı beyazlılarda Fatih Sakin, kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

İnönü Üniversitesispor Sportif Direktörü Aziz Yiğit yaptığı açıklamada,"Ligin üçüncü haftasında deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıktık. Her ne kadar rakibimiz kolay gibi görünse de ligde puanı olmadığı için onlarda ilk puanlarını almak istediler. Takım olarak biz elimizden geleni yaptık ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligdeki ilk üç puanımızı aldık. Aslında bundan önce oynadığımız iki maçta da üç puanı hak eden taraf bizdik ama o maçlardan bir puanla ayrılmıştık. Bugün aldığımız üç puan gerçekten takımımız için iyi oldu. Önümüzdeki hafta sahamızda şampiyonluk adaylarından 62 Pertekspor'u konuk edeceğiz. İnşallah o maçtan da üç puanla ayrılıp hedeflediğimiz yere doğru gitmek istiyoruz. Ben başta teknik heyetimiz olmak üzere futbolcu kardeşlerimi kutluyorum" dedi.

İnönü Üniversitesispor ligin 4. haftasında sahasında grubun güçlü ekiplerinden 62 Pertekspor'u konuk edecek. İnönü Üniversitesispor, ligde geride kalan 3 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Porgalı (6 yıl önce)
    Yahu bu İnönü üniversitesispor Malatyagücüne devredilmemişmiydi??
    0
    0
    Yanıtla