SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi'ne Çevre Yönetim Sistemi Belgesi

İnönü Üniversitesi'ne Çevre Yönetim Sistemi Belgesi
A- A+ PAYLAŞ

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen Çevre Yönetim Sistemi Belgesi'ni Türkiye’de ilk kez almaya hak kazanan üniversite olan Malatya İnönü Üniversitesine düzenlenen törenle Çevre Yönetim Sistemi Belgesi teslim edildi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Çevre Yönetim Sistemi Belgesi’ni Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Mahmut Sami Şahin’in elinden aldı.

İnönü Üniversitesinin Çevre Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanan tek üniversite olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, "Yeşil dönüşümü üniversitemizde belgelemiş olduk tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İnönü Üniversitesi, Çevre Yönetim Sistemi Belgesi'ni 26 Ekim 2022 tarihinde TSE’den almaya hak kazanmıştı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız