SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İnönü Üniversitesispor Puansız Dönüyor

0
Güncellendi - 2017-10-29 17:41:21
İnönü Üniversitesispor Puansız Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta İnönü Üniversitesispor, deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi 11 Nisan Spor'a 2-0 mağlup oldu.

11 Nisan 1 Nolu Sentetik Sahada oynanan karşılaşmayı Çorum Bölgesi hakemlerinden Ahmet Ecevit, Ankara Bölgesi hakemlerinden Volkan Altuntaş ve Fahrettin Yılmaz hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda ev sahibi takım golü erken buldu ve karşılaşmayı 2-0 kazandı. Bu sonuçla Şanlıurfa temsilcisi 11 Nisan Spor, puanını 11'e yükseltti. Malatya İnönü Üniversitesispor ise 6 hafta sonunda 5 puanda kaldı.

İnönü Üniversitesispor’un Sportif Direktörü Aziz Yiğit, "Zor bir deplasmanda 11 Nisan Spor'a karşı mücadele ettik. Tabi buraya gelirken hedefimiz puan veya puanlardı. İlk yarıda iyi bir mücadele sergiledik. Yakaladığımız pozisyonları golle sonuçlandırsaydık sonuç daha farklı olur. İkinci yarının hemen başlarında duran toptan yediğimiz gol sonrasında oyundan biraz düştük. Sonrasında eşitliği sağlamak için rakibimizin kalesine yüklendik ama olmadı. 11 Nisanspor zor bir deplasman. Onlarında hedefleri bu sezon şampiyonluk. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar ama olmadı. Artık bu maçı unuttuk. Şimdi önümüzde sahamızda oynayacağımız Araban Belediyespor maçı var. Hafta içerisinde o maça iyi hazırlanıp sahamızda üç puanı almak istiyoruz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız