SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İnönü'nün Hedefi 3 Puan

0
Güncellendi - 2017-10-27 00:45:24
İnönü'nün Hedefi 3 Puan
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un sportif direktörü Aziz Yiğit, Şanlıurfa ekibi 11 Nisanspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Ligde 5 puanla 8.sırada yer alan İnönü Üniversitesispor, Pazar günü 14.00’da deplasmanda 11 Nisanspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Yeşiltepe 3 nolu sahada sürdürdü.

Takımın antrenmanını takip eden sportif direktör Aziz Yiğit, zorlu karşılaşmadna 3 puanla ayrılıp, iyi bir şekilde yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Yiğit, hedeflerinin üst sıralar olduğunu ifade ederek, “Ligde 6. hafta maçlarını bu hafta sonu oynayacağız. Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçirdik ve iyi bir hazırlık dönemi oldu bizim için. Önümüzde zorlu bir 11 Nisan Spor maçı var. Hedefimiz bu maçtan mutlak üç puanla ayrılmak. Sezona başlarken biz hedefimizin her zaman üst sıralar olduğunu belirtmiştik. Şuan içinde bu hedefimizde herhangi bir değişiklik yok. Ligin başında üç puan alabileceğimiz maçlardan beraberlikle ayrıldık. Bilindiği gibi yeni bir takımız ancak bu bizim hedefimizi belirlememize engel değil. Ben şahsen futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize güveniyorum. Aynı şekilde Başkanımız Nurettin Uğur'da ekibimize güveniyor. İnşallah Pazar günü deplasmandan üç puanla ayrılıp hedeflediğimiz yerde yer alacağız" dedi.

Takımda cezalı oyuncularının olmadığın belirten Yiğit, "Şuan için takımımızda cezalı oyuncumuz yok. Fatih Sakin'in cezası bitti. Hocamız şans verirse 11 Nisan Spor maçında sahadaki yerini alacak. Burhan'ın bir sakatlığı var. Yapılacak antrenmanlar sonunda hocamız oynayıp oynamayacağına karar verecek. Şuan için bir tek eksik olarak Burhan görünüyor. Onun dışında Şanlıurfa'ya tam kadro gideceğiz. Tabi olmayan arkadaşlarımızın yerine bundan önce kadromuzda bulunan futbolcularımız nasıl gayretli ve özverili bir şekilde oynadılarsa bundan sonra da aynı şekilde eksik olan arkadaşlarımızın yerine kadromuzda bulunan hocamızın görev verdiği diğer arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapacaklardır. İnşallah Şanlıurfa'dan galibiyetle dönüp sahamızda oynayacağımız Araban Belediyespor maçını da kazanarak hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız