SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Konutu İnşaatlarında 2 İşçi Hayatını Kaybetti

Deprem Konutu İnşaatlarında 2 İşçi Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

İl merkezi ve Doğanşehir'deki TOKİ deprem konutu inşaatlarında yüksekten düşen ve ağır yaralanan iki işçi, kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybettiler.

DOĞANŞEHİR'DE..
İlk olay, saat 11.30 sıralarında Doğanşehir ilçesi Altıntop Mahallesi'ndeki deprem konutlarında meydana geldi.

Ardahan nüfusuna kayıtlı 36 yaşındaki Faruk Aktaş, çalıştığı inşaatta bulunan kalıbın kule vinç vasıtasıyla üçüncü katına taşınması sırasında ayağının kayması sonucu ikinci kattan düşerek ağır yaralandı.

Doğanşehir Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aktaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İL MERKEZİNDE..
Ölümle sonuçlanan ikinci olay, saat 14.00 sıralarında Yeşilyurt İlçesi Cafana (Görgü) Mahallesi'ndeki TOKİ deprem konutları 2. Bölge 1. etap inşaatında oldu.

Çelikhan doğumlu 30 yaşındaki Burhan Albayrak, çalıştığı binanın çatı katında olukları yapmakta iken, dengesini kaybederek yaklaşık 20 metre yüksekten aşağıya düştü. Ağır yaralanan Albayrak, ambulansla kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Aynı gün TOKİ deprem konutlarında meydana gelen 2 ayrı kazanın iki kurbanının cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Bölge Başkanlığı morguna götürüldü.

Her iki olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Doğanşehir'deki olay yeri

FOTOĞRAF: İl merkezi Cafana Mahallesi'ndeki olay yeri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 ay önce)
    İnderesi TOKİ'de şantiye şefi olarak çalıştım.O zamanda bir işçi hayatını kaybettiği. Ben işçilere laf anlatmamaktan artık pes etmiştim. Çünkü adam kendi canını düşünmüyor, ne baret ne kemer ne de iş ayakkabısı giyiyor. Bana birşey olmaz düşüncesi hâkim
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 ay önce)
    Allah C.C. rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yas (2 ay önce)
    Yüce Allah tan rahmet diliyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 ay önce)
    Allah Rahmet Etsin İnşaAllah Kederli Ailelerinin Başı Sağolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahmut (2 ay önce)
    Deprem konutları yükselirken bu tür haberleri duymamak adına iş sağlığı güvenliğine azami ölçüde riayet edilmesi elzemdir , en önce GÜVENLİK
    %95
    %5
    Yanıtla
  • is guvenligi kurallarını uygulatırken ne zorluklar cekiliyor, adamlara guvenlik onlemlerini aldırıyoruz ama biz oradan uzaklasır uzaklasmaz adamlar guvenlik ekipmanlarını kullanmayı bırakıyor. isin kotu yani kaza yasandiktan sonra tum isciler, isveren ve is guvenligi uzmanını sucluyor sanki hic is guvenligi egitimi ve ekipmanı verilmemis gibi. Allah ailelerine sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bunun neresini beğenmediler acaba beğenmeyenler açıklana yapın lütfen
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 ay önce)
    Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah, evlerine helal rızık götürmek için hayatlarını kaybettiler, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla