SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"İnşallah İstediğimiz Sonuçla Ayrılırız"

0
Güncellendi - 2017-10-14 01:28:32
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor (Malatyagücü), 62 Pertekspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde geride kalan 3 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik alarak 5 puan toplayan kırmızı siyahlılar, ligin dördüncü haftasında Pazar günü sahasında grubun iddialı ekiplerinden 62 Pertekspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Teknik sorumlu Murat Kurt nezaretinde zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren İnönü Üniversitesispor’da kart cezalısı Fatih Sakin dışında eksik bulunmuyor.

Antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan takımın genç forveti Eray Baba, 62 Petrekspor karşılaşmasını kazanıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini söyledi.

Baba, ligin üçüncü haftasında deplasmanda karşılaştıkları Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Dumlupınar maçı bizim için zorlu bir maç oldu. Golü bulduktan sonra biraz rahatladık. Hakemin yanlış kararıyla 10 kişi kaldık sahada. 10 kişi kaldıktan sonrada iyi mücadele ettik. İkinci golü bulduktan sonra  iyice rahatladık zaten. Sonuç olarak deplasmandan üç puanla ayrıldık” diye konuştu.

Pazar günü sahalarında karşılaşacakları 62 Pertekspor karşısında da iyi bir oyunla galip gelmek istediklerini dile getiren golcü futbolcu, “62 Pertekspor'un genel durumunu az çok tahmin edebiliyoruz. Ona göre de antrenmanlarda elimizden geldiğince çalışmalarımıza özen gösteriyoruz. Şuana kadar iyi sonuçlar aldık biz de kötü bir takım değiliz. Başa baş mücadele edeceğimizi düşünüyorum. İnşallah istediğimiz gibi bir sonuçla ayrılırız sahadan” ifadelerini kullandı.

Baba, kendi performansına ilişkin ise “Şahsen Malatyagücü'nün bana uğur getireceğine inanıyorum. Ben Malatya haricinde dışarıda da takımlarda oynadım ama bu kadar başarılı olamadım. İnşallah geçen senelerden daha iyi olurum ve bunun için çalışıyorum. Ben geçen senelerden daha iyi olacağımı düşünüyorum. İlk hedefim burada iyi işler yapıp daha büyük kulüplere gidebilmek. Ama belirttiğim gibi öncelikli hedefim burada iyi işler yapmak” değerlendirmesinde bulundu.

İnönü Üniversitesispor ile 62 Pertekspor, Pazar günü 15.00’da Yeşiltepe 1 nolu sahada karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Uğurcan Gökler, Harun Terin, Ali İhsan Karakaş hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız