SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Irak ve Suriye'nin Kuzeyine Hava Harekatı Yapıldı

Irak ve Suriye'nin Kuzeyine Hava Harekatı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Milli Savunma Bakanlığı, “Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!” paylaşımında bulundu.

MSB, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!" ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen harekatla ilgili geç saatlerde MSB tarafından şu açıklama yapıldı:

"MSB: "PKK/KCK/YPG ve diğer terörist unsurları etkisiz hâle getirerek; Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinden halkımıza ve güvenlik güçlerimize yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak, terörü kaynağında yok etmek maksadıyla; Birleşmiş Milletler Antlaşması’nın 51’inci maddesinden doğan meşru müdafaa haklarımız doğrultusunda, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından ülkemize saldırılarda üs olarak kullanılan bölgelere PENÇE KILIÇ HAVA HAREKÂTI icra edilmiştir.""

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    2231 yıllık Türk Silahlı Kuvvetlerinin en üst Genel Kurmay Başkanından, en alttaki erine kadar dualarımız sizinle, Rabbim her zaman yardımcınız olsun. Varlığınız dosta güven düşmana korku veriyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Allaha amanet olun Allah gücünüze güc katsın canımız feda olsun kahraman ordumuza
    %100
    %0
    Yanıtla