SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Irak'taki Pençe- Kilit Operasyonu'nda 4 Asker Şehit Oldu

Irak'taki Pençe- Kilit Operasyonu'nda 4 Asker Şehit Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu 4 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, taciz ateşinde, Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Uzman Çavuş Kemal Özek (26), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir (30) ve Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ’ın şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığı belirtildi.

Şehit Altınbaş'ın Elazığ'daki ailesine acı haber verildi
Şehit Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş'ın (27) Elazığ'daki ailesine acı haber ulaştı.

Ulukent Mahallesi Yenigöl Sokak'ta yaşayan anne Tülay Altınbaş'a (55) şehadet haberini Vali Ömer Toraman ve askeri yetkililer verdi.

Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehit haberini duyan vatandaşlar da eve taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidin polis memuru olan babası Kadir Altınbaş'ın 2012 yılında kalp krizi geçirmesi sonucu vefat ettiği öğrenildi.

Şehit Özek'in Denizli'deki ailesine acı haber verildi
Şehit Uzman Çavuş Kemal Özek'in (26) Denizli'nin Buldan ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Şehidin Beyler Mahallesi'nde yaşayan babası Ayhan (53) ve annesi Aysel Özek'e (48) şehadet haberini Buldan Kaymakamı Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Bekir Cinkara ve askeri görevliler verdi.

Ailenin evine Türk bayrağı asıldı, evin önüne taziye çadırı kuruldu.

Üç yıldır uzman çavuş olarak görev yapan şehit Özek'in ağabeyi Ali Özek'in (29) de uzman çavuş olarak Suriye'de görev yaptığı öğrenildi.

Öte yandan şehidin adını taşıdığı, babasının amcası Kemal Özek'in ise 1981 yılında Kırklareli'de askeri görevini yaptığı sırada tatbikatta eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olduğu belirtildi.

AA- sozcu.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (8 ay önce)
    Allah rahmet etsin ailelrinin Türküyenin başı sağ olsun 6 tane kahraman Türk askeri vatan için bizim için canlarını verdi Şimdi siyaset yapmıyorum sîrası değil sihalara kızıl elmaya dokunacğız diyenler teröre göz yumanlar destekliyenler sepmati duyanlar inşallah sizinde böyle ciğeriniz yansın
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 44 Ali (8 ay önce)
    Mekanları cennet olsun 6 şehitimizin ailelerin bütün Türkiyenin başı sağ olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Deniz (8 ay önce)
    Sayın bakan... Milletin derdi kayısı değil, Milletin derdi depremde yok olan evleri, hayatları, yaşadıkları ağır travmalar ve en önemlisi gümbür gümbür gelen kışı sokakta geçirecek olmaları!! Evleri yok, imkanları yok, durumları yok! Bunlara bir çare bulun öyle çıkıp poz verin!! Gerçi bu millet sizin gibi yönetenleri hak ediyor da neyse..Şimdi seçim olsa yine size koşa koşa oy verecek %70 bir kesim var!
    %60
    %40
    Yanıtla