SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İrfan Buz Antrenmanda Esti Gürledi

0
Güncellendi - 2016-12-06 17:19:07
İrfan Buz Antrenmanda Esti Gürledi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de son 3 haftada 8 puan kaybeden Yeni Malatyaspor, ligin 14’üncü haftasında sahasında Bandırmaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi, Teknik Direktör İrfan Buz, antrenman sahasında futbolcularıyla 15 dakika süren bir toplantı yaptı.

Toplantıda futbolcularına sert uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, Göztepe maçında iyi oynamadıklarını ifade etti.

Buz, “Mutsuz olan söylesin. Bu savaşın, bu mücadelenin içerisinde olacaksanız olun” diyerek, futbolcularına sert çıktı.

“HARAM PUANIMIZ YOK”

Tecrübeli teknik adam, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, “Haram puanımız yok. Allah’ta bize hara puan nasip etmesin. Sarı kartlarla gerçekten kendimize zarar veriyoruz. Bandırma’yı yeneceğiz ve yolumuza bakacağız. Biz, kendi işimize bakmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Futbolcularını özellikle gördükleri kartlar konusunda uyaran Buz, kartlardan canlarının çok yandığını belirterek, futbolcularını basit kart görmemeleri konusunda uyardı.

Teknik Direktör İrfan Buz’un konuşmasının ardından antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, istasyon çalışmasının ardından sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yms1

yms2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • serkan çelik (7 yıl önce)
    hocam şampiyonluga oynuyorsunuz ama şampiyon olacak gibi futbol yok
    0
    0
    Yanıtla
  • serkançelik (7 yıl önce)
    hocam bu kaleciyle şampiyon olunmaz iyi bir kaleci istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (7 yıl önce)
    Aha buyur burdada çakma antrenörler var..Klavye antrenörleri işinize bakın..15 tl verip tribüne gelmez 25 milyonluk çeneyle konuşur..Klavye antrenörü olma gel tribüne taraftar olll..vayyy slogana bak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (7 yıl önce)
    Maça gelin takımı çok eleştirmeyin. Stadyuma beyler , çolugu çocugu hanımı alın gelin.yok soğuk va diyosanı yeni stadın açılmasını bekleyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Kara (7 yıl önce)
    O esip gürlemeler maçtan önce olacaktı. Maçtan sonra değil. Hı birde sistem bilen adam esip gürler. Doldur boşalt ile oyun sisteminin neresine esip gürleyesin ki! Malatyama çok yazık. İnş takım iyi bir hava yakalarda bu sıkıntılardan kurtulur
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (7 yıl önce)
    kalede revizyon şart ertaç artık kaleye geçmeli hakan ile maç kazanamıyoruz bir maçı kazandırdı diyemeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (7 yıl önce)
    HOCAM BIRAZ GEC KALMADINIZMI BAK GIRESUN 6 BIN TL CEZA VERDI FUTBOLCULARA
    0
    0
    Yanıtla