SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşimiz Henüz Bitmedi"

0
Güncellendi - 2019-01-26 03:21:22
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Bölgesel Voleybol Ligi takımlarından Mercan Koleji Spor Kulübü’nün Antrenörü Hayrullah Keleş, Malatya grubundan birinci çıktıklarını ifade ederek, “Malatya grubunu namağlup lider tamamladık ve şampiyon olduk. Ancak işimiz henüz bitmedi. Türkiye finallerinde de aynı başarıyı tekrarlayıp, 2.Lig’e yükselmek istiyoruz” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Kadınlar Voleybol Bölgesel Ligi’nin bir ayağı Malatya’da oynandı. Malatya Mercan Koleji Spor Kulübü, Malatya grubunda oynadığı üç karşılaşmayı da kazanarak, grubu birinci sırada tamamladı ve Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı.

Takımın antrenörü Hayrullah Keleş, takım olarak iyi bir hazırlık sürecinin ardından Türkiye Kadınlar Bölgesel Voleybol Ligi’ne katıldıklarını kaydederek, Malatya grubunda oynadıkları üç müsabakayı da kazanarak, Türkiye finallerine kaldıklarını ifade etti.

Keleş, amaçlarının gençleri spora kazandırmak olduğunu belirterek, “Adıyaman’ı takip ettim. Kadın takımları 2.Lig’de ve iki takımları var. Elazığ aynı şekilde yıllarda 2.Lig’de mücadele ediyorlar. Bunun eksikliğini Malatya’mızda hissettim. Öte yandan kaliteli sporcularımızın olduğunu da biliyordum. Hatta kızlarımız gidip başka takımlarda oynuyorlardı. Bu kızlarımızı Malatya voleyboluna kazandırmak için bu maceraya başladık. İnşallah maceranın sonunun da başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Türkiye Kadınlar Voleybol Bölgesel Ligi’nde birinci etabı başarıyla tamamladıklarını anlatan Keleş, şunları söyledi:

“Çok çalıştık. Yaklaşık bir senedir çalışıyoruz. Sporcularımız yaz kış demeden çalıştılar. Bu anlamda da emeklerimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Birinci etabı başarıyla tamamladık. İnşallah ikinci etapta da ilimizi başarılı bir şekilde temsil edeceğiz. 1.Lig’de erkek voleybol takımımız var. Neden bir kadın takımı olmasın diye yola çıktık. Çocuklarımızda bizleri yanıltmadı. Hem bize hem de kendilerine inanılmaz bir duygu yaşattılar. Voleybol, sporcularımız için bir artı olacak. Bu yolda zorlu günlerde geçirdik ama sonu mutlu oldu.”

Keleş, iyi bir altyapı oluşturduklarını kaydederek, “Altyapımızda 50’ye yakın sporcumuz var. Bu sporcularımızı da yetiştirip, 2.Lig’de güzel bir altyapıyla mücadele etmek istiyoruz. Tamamen yüzeysel bir yapımız yok. 2002, 2003, 2004, 2005 doğumlu sporcularımız var. Önümüzdeki süreçte ilkokul ve ortaokula kadar inmeye çalışacağız. Onlarla beraber 2.Lig’e çıktığımızda dışarıdan değil, kendi öz kaynağımızla mücadele etmek istiyoruz. En önem verdiğimiz şey, 2.Lig’e de çıksak, 1.Lig’e de çıksak o amatör ruhu hep içerimizde taşıyacağız. Mercan Koleji’de bize çok büyük destek verdiler. Bu gücü arkamızda hissedip yola çıktık. Şuanda başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

İkinci ligin kendilerine çok yakışacağına inandıklarını dile getiren Keleş, “Şuan birinci etabı geçtik. İkinci lig yolunda önemli bir adım attık. Ben, 2.Lig’in bize çok yakışacağından eminim. Şuan birinci etabı geçtik ve 2.Lig’e yükseleceğimize çok inanıyorum. Henüz işimiz bitmedi. Bu süreçte de en iyi şekilde çalışıp, birinci etaptaki başarımızı tekrarlamak ve 2.Lig’e yükselmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız