SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsmet Paşa Malatya'da da Anıldı

İsmet Paşa Malatya'da da Anıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularından, Mustafa Kemal Atatürk'ün yakın silah ve çalışma arkadaşı, Malatya eski milletvekillerinden İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, vefatının 50. yılında memleketi Malatya'da düzenlenen törenle anıldı.

İnönü Kapalı Çarşısı üstündeki İnönü Anıtı önünde yapılan törende, Malatya Valisi Ersin Yazıcı,  2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, siyasi parti ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri anıta çelenk sundu.

Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve 2. Ordu Bando Takımı eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

Törene kurum ve kuruluşların il müdürleriyle siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Öte yandan törene katılan CHP İl Başkanı Barış Yıldız, yaptığı açıklamada, vefatının 50. yıl dönümünde İsmet İnönü'yü memleketi Malatya'da anmak ve onunla gurur duyduklarını belirtmek için toplandıklarını söyledi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sedat (4 ay önce)
    Allah tüm şehitlerimizin ve bu ülkeyi bize kazandıran tüm gelmiş geçmiş tüm devlet büyüklerimizin mekanları cennet eylesin ,özetle bir ülkede namuslu insanlar namusuz insanlar kadar ve onlardan daha cesur olmadıkça o ülkede kurtuluş yoktur diyende yine İsmet paşamızdır tabim onları Peygamber efendimize Gomşu eylesin.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Unknown (4 ay önce)
    Işıklar içinde uyusun
    %60
    %40
    Yanıtla