SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul- Esenler'de Yeşilyurt Dalbastı Kirazı Festivali

İstanbul- Esenler'de Yeşilyurt Dalbastı Kirazı Festivali
A- A+ PAYLAŞ

Esenler Belediyesi ve Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından Esenler’de düzenlenen Yeşilyurt Dalbastı Kiraz Festivali'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Esenler Belediyesi ve Malatya Yeşilyurt Belediyesi 15 Temmuz Millet Bahçesinde Yeşilyurt Dalbastı Kiraz Festivali düzenlendi. Festivale Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, siyasi parti yetkilileri, STK mensupları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan festivalde, halk müziği sanatçısı Elif Avcı ve Selahattin Alpay sahne alarak sevilen parçalarını seslendirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde, protokol üyeleri Yeşilyurt Dalbastı Kirazı ikram etti.

“Bu toprakların ruhundan fışkıran her şey insanlığın önüne güzellikler olarak yansımıştır”
İstanbul’daki Malatyalıların en fazla yaşadığı ilçenin Esenler olduğunu ifade eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Biz öyle büyük bir coğrafyanın ve medeniyetin çocuklarıyız ki, bizim toprağımızın her bir bereketi, yeryüzünde insanlığın bereketi haline gelmiştir. Malatya’nın bereketi, Trabzon’un bereketi, Hakkari ve Diyarbakır’ın bereketi, bu toprakların kendi ruhundan fışkıran her şey insanlığın önüne güzellikler olarak yansımıştır” dedi.

Konuşmalarının ardından Başkan Göksu’ya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Dalbastı Kiraz’ı ve bir hediye takdim etti.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız