SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşte Malatya'mın Ahvali!"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, 6 Şubat depremleri sonrasında geçen 7 aylık sürece yayınladığı açıklama ile sert tepki göstererek, Malatya’nın var olan kötü durumunu sorunsuzmuş gibi gösterenleri kınadı.

Aynı zamanda Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği başkanlıını da yapan Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, sosyal medya hesabında tepkisini şöyle dile getirdi:

“Malatya’yı baştan başa tozlar, dumanlar ve enkazlar bürümüş; Malatya’da kalanlar baştan başa enkazlar da, çukurlarda ve çamurlarda yürümüş. Ağalar, ağalar, ağalar, Malatya’da mısınız? Her şeye iyi, her şeye güzel ve her şeye problem yok demelere azimlimisiniz. Malatya’yı baştan başa fırsatçılıklar, banenecilikler ve iş bilmezlikler bürümüş; Malatya’da kalanlar sağlam evler, konteynırlar ve zorunlu barınmalar için afada yürümüş. Paşalar, paşalar, paşalar Malatya’da mısınız? Her şeye sorun yok, her şeye sıkıntı yok ve her şeye güllük ve gülistanlık var demelere azimlimisiniz. Malatya’yı baştan başa iş bilmezlikler, çok bilmişlikler ve istişaresizlikler bürümüş; gerçekten Malatyayı sevenler, derdi ile dertlenenler, gece gündüz demeden, soğuk sıcak demeden ve çoğu zaman yemek yemeden sorunları için yürümüş. Padişahlar, padişahlar, padişahlar Malatya’da mısınız? Her şeye tamam, her şeye eksiksiz ve her şeye harika demelere azimlimisiniz. Malatya’yı baştan başa kıskançlılıklar, iyi biliyorumculuklar ve ben yaptım olducuklar bürümüş; hep aynı laflar, hep aynı hareketler ve hep aynı kafalar ile yürümüş. Krallar, krallar, krallar Malatya’da mısını?  Malatya sorunsuz, Malatya harika ve Malatya mükemmel demelere azimlimisiniz. Malatya’yı baştan başa görmemezlikler, duymamazlıklar ve yapmamazlıklar bürümüş; aylardır aynı konuşmalar, aynı masallar ve aynı gazel okumalar almış yürümüş. Beyler, beyler, beyler Malatya’da mısınız? Malatya iyi, Malatya güzel ve Malatya sorunsuz demelere devam etmeye azimlimisiniz. İşte Malatya’mın ahvali hali.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Ahmet (8 ay önce)
    AK PARTİ kimi aday gösterirse halk gider ona oy verir. Çünkü malatya halkı adaletten liyakatten yana değil direk iktidara yani güçten yana oy kullanıyor
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Doğrucu Hasan (8 ay önce)
    İhsan başkan eline yüreğine sağlık. Malatya'nın talihsizliği böyle ağır bir depremden sonra beceriksiz ve liyakatsiz idarecilerin olmasıdır.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • İcardi (8 ay önce)
    İhsan başkanım Malatya'nın derdi hepinizin derdi çok güzel yorumlar çok güzel şeyler söylemişsiniz bu memlekete kimin emeği varsa emin olun karşılıksız kalmaz Rabbim sesinizi duysun inşallah,sizinde çok emeğiniz var. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Memlekete sizin gibi sevdalı insanlar lazım.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hakan (8 ay önce)
    Başkan bey haklı konuşmuşsunuzda hepimizin içi kan ağlıyor hepimiz perişan durumdayız bu memleketin halinden kim anlar sadece sizinle olmaz toplayın milleti toplayın üyelerinizi ses getirin yeter sıkıldık bunlardan kimse taşın altına elini atmıyor yeter stkaları toplayın ben dünden hazırım sayın Başkan Allah yardımcımız olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (8 ay önce)
    Şehrin emini nerede?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (8 ay önce)
    Partileri aday göstersin vallahi de seçilirler billahi de seçilirler. Gardaşlar birbirimizi kandırmayalım biz kırk kişiyiz kırkımız da birbirimizi biliriz..
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (8 ay önce)
    Allah'ına gurban başkanım, keşke hepimiz sizin gibi , ellerimizden geldiği kadar bişeyler yapabilseydik.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kernekli (8 ay önce)
    Malatya da bu yerel seçim de hepsi değişecek
    %80
    %20
    Yanıtla
  • malatyada bukadar koyun varken emin ol hiç bişey değişmiyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (8 ay önce)
    Bu yerel seçimde giderler
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet (8 ay önce)
    Yerel seçimde bu yönetim e güle güle
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Cero (8 ay önce)
    Develer korku sezinleyince kafalarını kuma gömerlermiş aynı hesap bizim ağalar, beyler, müdürler, başkanlar vekiller, ve daha niceleri aynı metodu kullanıyor şu an. Gerçeklerle yüzleşmeyip inkar edersek her şey düzelir diye bekliyorlar. Yerel yöneticiler hasara uğrayan yeni binalar yapılırken de başlarını kuma gömmüşlerdi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pırasa (8 ay önce)
    Milletin son umudu bizim paralarla umreye giden bir hanımefendiye kaldı. Ne meşhurmuş birde söz verip gitmiş. Ağalarımız zaten piyasada yok. Vallahi billahi tillahi bize müstehak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • wenda (8 ay önce)
    Ağzınıza sağlık ihsan bey tek temennimiz herkesin bunun farkında olması bugün sizin gibi diğer yetkililerimizde bu durumu ciddiye almış olsalardı belki bir nebze olsa yol alırdık .Her fırsatta sorun ve sıkıntılarla ilgili vatandaşın sesi oldunuz, Teşekkür ederiz. BİZE SİZİN GİBİ BİR YETKİLİ LAZIM.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kernekli (8 ay önce)
    İnşallah bu yerel seçimde giderler
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kernekli (8 ay önce)
    Hele maski ye bak 1 işçiye 10 tane müdür belediye de aynı işi bilip gibi gözüken yalaka şakşakçılar la iş yürümez Malatya büyümez inşallah bu seçimlerde bunlarda sarsıntılar la giderler hepsi makam derdinde Malatya yı bunlar düşünmez
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Abdulbasir özlük (8 ay önce)
    Başkanım kalemine sağlık.
    %50
    %50
    Yanıtla