SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Malatya'da Öğrenci Servisi Fiyat Tarifesi

0
Güncellendi - 2021-09-02 18:38:50
İşte Malatya'da Öğrenci Servisi Fiyat Tarifesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Minibüsçü ve Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, öğrenci servisleri fiyatlarını açıkladı.

İnce, oda binasında yaptığı basın açıklamasında, 2021 -2022 eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Malatya ve Elazığ’da servis esnafının hem pandemi hem de deprem nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını hatırlatan İnce, “Covid-19 salgınıyla birlikte Türkiye’mizde olduğu gibi Malatya’mızda yaklaşık 2 yıldır okullarımız kapalı olduğundan dolayı servisçi esnaflarımız Türkiye'de olduğu gibi Malatya’mızda çok büyük mağduriyetler yaşamıştır. Maddi ve manevi olarak Malatya'ya ve Elazığ diğer illerden farklı olmasının sebebi ise 24 Ocak depremle birlikte okulların tatil olması daha sonra ise Covid-19 pandemisi nedeniyle 2 yıldır servisçi esnaflarımız kontak kapatarak işsiz kalmıştır. Devletimiz ve hükümetimizin servisçi esnaflarımıza vermiş olduğu bir çok destekler olmuştur. Okulların açılmasıyla birlikte esnaflarımız gerek kredi borçlarını araçlarla ilgili borçlarını ve Bağ Kur borçlarını ödeyemediler. Bizlerin devletimizden talebimiz ve isteğimiz Bağ Kur borçlarını faizsiz olarak ertelenmesini oda olarak talebimizdir” İfadelerini kullandı.

İnce, "Velilerimiz öğrencilerimiz ve servisçi esnaflarımız okulların açılmasını bekliyor. Covid-19 salgını nedeniyle servis araçlarımızla tüm önlemlerimiz alarak servise başlayacaklar. Araçlarımızın dezenfekte ve servis araçlarının temizliği, hostes eğitimlerimiz şoförlerinin eğitimi verilerek 2021-2022 eğitim yılına tüm hazırlıklarımız yapıyoruz. Velilerimiz çocukların ı servislere güven içinde çocuklarını verebilirler. Özellikle servis şoförlerine ve rehber hosteslerimize personellerimiz eğer aşı olmamışlarsa aşı olmaya davet ediyorum. Aşı olamayan şoförler ve hosteslerimize kesinlikle çalışmasına izin verilmeyecektir. Veya haftada iki gün test yaptırma zorunlu hale gelmiştir” şeklinde konuştu.

İnce, 2021-2022 eğitim öğretim yılında servis fiyatlarını şöyle açıkladı:

“Anaokulu ve ilköğretim öğrencileri ile lise ve dengi okullar 10 kilometreden 20 kilometreye kadar olan mesafelerde 260 TL.

Lise ve denge okullarda ise 5 kilometreye kadar 260 TL, 5 veya 10 kilometre mesafe 275 TL, 10 ile 20 kilometre mesafe 290 TL olarak belirlenmiştir.”

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Değerli Arkadaşlar Çok basit bir yöntem var hemen hemen her okulun önünden Belediye otobüsü geçiyor aylık 80 TL ile çocuklar okula gidip gelebilir anaokulu hariç onunda çaresi her mahallede hemen hemen anaokulu var velisi sabah sporu yapar götürüp getirir unutmamak gerek Belediye otobüsü kendi malımız serviscilerin umurunda bile değil parası olan düdüğü çalar misali 2 ay böyle devam ettirin o fiyatları nasıl %75 lere çekiyorlar görün ama yinede Belediye otobüsü daha iyi servisciler kızar şimdi kendilerini bizlerin yerine koysunlar bizi anlamaları için
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    Ne yani servisçiler bedava mı taşısın?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)Kadir isimli kullanıcı yorumuna
    çocukları öğleleyin 1 saat önceden okula bırakıyorsunuz ki fabrikalara yetişesiniz.okulada giremiyorlar öğrenci var diye.dışarda bekle dur.kimse bedava olsun demiyor.pandemide herkes ezildi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Beğenmiyorsan kullanmayabilirsin zorla mı servisçiler taşıyor sanki
    %0
    %100
    Yanıtla
  • özrünüz kabahatinizden büyük. Ağla sızla iş yok öldük bittik yollara dökülün sonrada ilk firsatta 260 TL ye taşıma yapın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)Mesut isimli kullanıcı yorumuna
    sen bir paket keyif çayı iç rahatla.beğenmiyorsan kullanma diyecek kadar işleriniz tıkırında demek.ağlamayın sonra.260 çok kardeşim 200 lira yeter beğenmiyorsan taşıma.sen taşımasan olur taşıyan bunur elbet
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)
    bu nasıl tarife açıklamak ?tarifeyi açıklayanmı karıştırmış haberi yapan arkadaşmı?anaokulu ve ilköğretim 5km ye kadar kaç para? 10km den 20ye kadar 260 yazmışsınız. lise ve dengi okul 10km den 20 km ye kadar yukarda 260 yaşmışsınız sonrada 275 yazmışsınız.bu kadar basit haber bile karışmış gitmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (2 yıl önce)
    Çöşnük özelikle Kazımkarabekir ve öğretmenler Orta okulu servisciler tıka basa dolduruyorlar bilginiz olsun trafik şube müdürlüğü
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanki diğerleri ek sefer koymuş hepsi aynı Veli bey...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Başkanın kafasına çay geldi galiba fiyatlar iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Keyif çayı içen hangi başkandı
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Allaha havale ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (2 yıl önce)
    Okul servis minübüslerine birde kırmızı ışıkta geçmemelerini söyleseler... Yoksa serbestte bizim mi haberimiz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Neyse ki okullar açılmadan tarifeler yayınlandı haberimiz oldu pahalı ama şaşırmadık okulda 300 demeseler bari en azından tarifeyi biliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Akşam sayın milli eğitim bakanı açıklama yaptı bilmem kaç milyon ödenek gönderdik diye. Ama yarın başlarlar temizlik parası şu parası diye.2 yıl oldu çalışmıyorum her yorumda dile getiriyorum. Beş kuruş gelirim varsa haram olsun. Ama çocuğumu kayıt yaptırdığım okul bana 125 TL değerinde bir koli a4 kağıdı aldırdı. Haram zıkkım olsun Allah kitabını bilene..Kaç gündür çocuğum okul elbisesini ne zaman alırız diyor. Inandırıcı değil değilmi. Yazıklar olsun. Bilmem kaç kişi temizlik personeli aldık diyor.Bu alımlar yapılıyor milletin haberi yok. Ondan sonrada kızılay mesaj atmış kan dostum sana ihtiyacımız var.kızılay fabrikasına kimleri aldıysanız onlar sizin dostunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim bu millete az bile 20 yıldır adamlar ülkeyi aşağı çektikçe oyları artarak devam etti ,bukadar cahillige inan bu olanlar az bile .kendi düşen ağlamaz yapacak bişe yok burda konuşmayla olmuyor sandık gelince cevabıni vereceksin ,sözüm sana değil genel konuştum....
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Yazık bu vatandaşa memura yüzde 5 zam herşeye yüzde 200 zam yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazık falan değil kardeşim kendi düşen ağlamaz ...20 yıldır takım tutar gibi parti tutarsan olacağı bu .
    0
    0
    Yanıtla
  • resocan (2 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    Yarın seçim olsun %75 alır malatyadan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhafız (2 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    Dogru Birileri 80,100 yıldır takım tutar gibi tutuyor .haklısın....Çarpitmaya yalanlara doymadınız mı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhafız (2 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Memur lar 2 yıldır bi iş mi yapıyor.. %5 de değil. %13 15 +bilmem ne parası....sanki zamlardan sadece memurlar etkileniyor..memurları ammada mağdur ettiniz..yeter yahu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Bagkur borcunu ve 2yillik zarari çocugu ookula gindermek icin mecbur ka la n vatandastan cikarin bunevyaaaaa 80tlvden okul bitti pandemi ayaguna okul yoktu simdi 250tl bynevyaaaaaaa allah nsil biliyse yapsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun 260 TL nedir ?Ondan sonra iş yok bilmem ne. Dürüst olsanız 15 tatilde bile tam almazsınız ücreti.Kontak kapatılan günlerin acısı çıkıyor böylelikle sahipsiz memlekette...
    0
    0
    Yanıtla