SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyeri Kurşunlanmasıyla İlgili 4 Şüpheliye Tutuklama

İşyeri Kurşunlanmasıyla İlgili 4 Şüpheliye Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iş yeri kurşunlama, tehdit ve yağma olayına karıştıkları tespit edilen şüphelilerden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince; 12 Haziran 2022 tarihinde il merkezinde meydana gelen iş yeri kurşunlama - tehdit ve yağma olayı ile ilgili olarak  çok yünlü soruşturma yürütüldü.

Soruşturma sonucunda kurşunlama ve tehdit olayında kullanılan araç ve olaya karışanları tespit edilerek operasyon yapıldı.

Belirlenen adreslere operasyon yapan KOM şubesi ekipleri olaya karışan 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından 5 şüpheli Malatya Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi Malatya  Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüphelilerden 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

İŞYERİNE ATEŞ AÇTI

Öte yandan, İstasyon Virajı'ndaki bir işyerine Cuma günü saat 17.30 sıralarında bir kişi tarafından silahla ateş açıldı.

Saldırgan, can kaybı olmayan olaydan sonra yaya olarak kaçtı. Saldırgan olaydan 20 dakika sonra Yunus ekipleri tarafından yakalandı  ve  kaçarken attığı silah da, yapılan aramalar sonucu bulundu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kernekli (1 yıl önce)
    Sen emniyetin karşısında esnafa kurşun sıkarsan alır böyle götürürler işte. Kim ki milletin üç kuruş helal rızkına göz dike bin beter olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla