SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Futbol Oynamaya Devam Edeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, Altınordu’ya karşı deplasmanda iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Altınordu’yu 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, değerlendirmelerde bulundu. Hasan Özer, “Deplasmanda Altınordu’ya karşı iyi bir galibiyet aldık. İlk devrede giden gelen bir oyun vardı. Zaman zaman pozisyonlar verdik ama maçın başından beri pozisyona giren Malatyaspor izledik. İkinci bölgede bekledik, çok sabırlı oynadık. Rakibin hata yapmasını bekleyerek hızlı çıkmaya çalıştık. İlk devre gol yememek önemliydi. İkinci yarıda bulduğumuz bir gol ve arkasından gelen ikinci golle oyunu kopardık diyebiliriz. Takımımızda gelişim var diyebiliriz. Buradan 3 puanla dönmenin sevincini yaşıyoruz. Mücadeleye devam edeceğiz. İyi futbol oynamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçını kazanarak iç sahada kazanmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz” dedi.

İzmir, iha

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    Hoca sen surekli sistem degistiriyorsun. Icerde oynadigimiz son iki macta yanlis oynattin takimi ikisinde de yenildik. Disaridaki maclarda daha iyi oyun plani ile oynatioyrsun. Artik sistemini kur oyuncular her hafta farkli bir uzun hava calmasinlar. Haqi Osman ilerde tek basina oynamali. Adam butun alanlarda etkili. Bunun gibi topcular Ibrahimovic gibi topu alip sonuca giden oyuncular. Bazen yalniz oynatacaksin ki alani istedigi gibi kullanabilsin. Adamin potansiyeli yuksek. Oyuncularin kalitesi ligin uzerinde. Bu kadronun hakki ilk 6 dir. Oyunculara oyun planini anlatacak sensin. Topa nasil vuracaklari kendi kabiliyetlerine kalmis. Ama onu da yeri geldi mi anlatacak sensin. bu futbol tamamen hocalarin oyunculara verdigi katki ile alakali. sen oyuncuyu egitmezsen adam istedigi gibi oynar.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • hkb (1 yıl önce)
    takim genc iyi oyuncular cikartma potansiyelide var, ama icerde disarda haddimizi bilerek oynamaliyiz (kazandigimiz 2 macta oldugu gibi) defans guvenligini birakmamak gerekli. insallah boyle giderse ilk devreyi dusme potasinin ustunde 2. devrede ust siralara tirmanabiliriz. disiplin birakilmadan sabredilmeli
    %72
    %28
    Yanıtla
  • fth (1 yıl önce)
    Hoca kalitesi açığa çıktı.Tebrik ediyorum. Bu takımın oyunu bu.Başka denemelere gerek yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kc223 (1 yıl önce)
    Korkarak bakıyorum maç sonucuna.hepinizin ayağına sağlık. Kurtaralım Malatyamizi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Teknik ekibin ve futbolcuların emeğine sağlık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Takım dizilişi 4-2-3 - 1 doğru olandı bu dizilişte Ogün çok,çok iyi oynadı diğer oyuncularımızda genelde iyiydiler.rakibe iyi baskı yapıp hataya zorladılar.Emeği geçenleri tebrik ederim.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • YMS (1 yıl önce)
    Helalin var HOCA
    %100
    %0
    Yanıtla