SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İyi Parti İl Kongresi Yapılıyor

İyi Parti İl Kongresi Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, tek liste ile tekrar aday olduğu İl Kongresinin 7 Ocak Cumartesi günü yapılacağını bildirdi.  

İyi Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Artık bu iktidardan kurtulmamız için sayılı günler kaldı. Mensubu olmakla gurur duyduğum İyi Parti, hızlı adımlarla iktidara yürüyor. Yapılacak olan seçimlerde halkımız kendisini açlığa ve yoksulluğa mahkum eden bu iktidardan kurtulacak, İyi Parti güneş gibi doğacaktır” ifadelerini kaydetti. 

Yılmaz, “Yaptığımız ilçe kongrelerimiz tam bir demokrasi şöleni içinde geçmiştir. 7 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’ da Malatya Kongre ve Kültür  Merkezi’nde İl  Kongremizi gerçekleştireceğiz. Malatya 2. Olağan İl Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. Üye ve delegelerimizin talepleri doğrultusunda İl Başkanlığına yeniden aday olduğumu da buradan açıklamak istiyorum. Allah’ın izni, delegelerimizin taktiri ile, şerefle taşıdığım İl Başkanlığı görevime devam edeceğimden hiçbir kuşku duymuyorum.” dedi. 

Yılmaz, İyi Parti genel merkezinde de kongreye katılımın olacağını kaydetti. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Gökhan (1 yıl önce)
    Chp 'ye yancı olmuşsunuz söz hakkınız bile yok onlar ne derse onu yaparsınız
    %16
    %84
    Yanıtla
  • METİN (1 yıl önce)
    Aday kim kimi destekleyecez.Hakan başkan onuda deseydi bilrdik.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Veysel K (1 yıl önce)
    Hakan Başkan iktidardan kurtulmak için sayılı günler kaldı demiş, şuana kadar bir Cumhurbaşkanı adayları yok kendilerini destekleyenler kime oy vereceklerini bilmiyor. Yani benim anladığım biz kimi aday gösterirsek Siz ona oy vereceksiniz demeye getiriyor galiba, yoksa neye göre sayılı gün kalmış. Şimdi benim oyumla bunların oyu birmi 7 li masa neyi aday gösterse ona oy verecekler, bence bir adaletsizlik var.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Allah bunlara fırsat vermesin!
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Kime fırsat versin memleketi katar a satanlara mı fırsat versin
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Katara neresi satılmış onu da yazsaydın bari. Yol yürüdüğünüz CHP İngiltere ve Amerikadan para dileniyor. Bırakın bu dürüst ayaklarını
    %25
    %75
    Yanıtla
  • duble yollar barajlar tüneller yüzlerce hastahaneler denizin altında ve üstünde yapılan dünyanın en büyük çanakkale ve yavuz sultan selim köprüleri ihalar sihalar yerli otomobil ve tl den atılan 6sıfırı bilmeyen ve görmeyenler. binlerce güvenlik ve sivil vatandaşımızı şehit eden terörüstler le yapılan mücaledeyi hiçe sayanlar bu iktidarın değerini bilmezler. herkese el insaf dileklerimle selamlar
    %50
    %50
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    akp ve erdoğan bitmiştir.seçim startı verildiği andan itibaren gemiyi terk başlayacak ,suriyeli ,afganı getirdiler.onlarda bunları gönderecek.hükümet yanlısı tv kanalları 10 gündür.ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar,ekrem,meral,mansur,babacan diyip saçmalıyorlar.halen acaba kılıçdaroğlu dışında birini sahaya sürer miyiz diyorlar. o iş bitti.erdoğan düşünsün nasıl hamleler yapayımda az fark yiyeyim.beklentilerin üzerinde açık ara kaybedecek, akp darmadağın, mhp ise baraj altı..
    %61
    %39
    Yanıtla
  • doğrucu (1 yıl önce)
    Allah aşkına siyasette bir tane genç adam yokmu. Hepsi Benim gibi kartlaşmış, hanımları tarafından evden kovulmuş adamlar...Domino ekibi gibi duruyorlar..(bütün partileri kastediyorum)
    %93
    %7
    Yanıtla
  • kahvehaneye tercih ediyorlar...:) nerde vakit geçirsin adamlar..:)
    %97
    %3
    Yanıtla