SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İyi Parti Milletvekili Adayları Sahaya Çıktı

İyi Parti Milletvekili Adayları Sahaya Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

İYİ Parti Milletvekili Adayları Şeyhmus Göçmez, Atilla Şahin, Prof. Dr. Elif Apohan, Selçuk Han, Doç. Dr. Metin Kapıdere ve Menije Nur Özcan, İl ve İlçe yöneticileri, İlçe Başkanları ‘çalmadık kapı sıkmadık el dinlemedik insan bırakmayacağı’z sloganıyla seçim çalışmalarına başladı.

Güzelbahçe Belediyesi tarafından hazırlanan Konteyner kent, Bornova Belediyesi tarafından kurulan çadırlar, Cemal Gürsel Mahallesi ile Meyvecilik ve Fidancılık içerisinde bulunan çadırları dolaşan İYİ Parti Milletvekili Adayı Malatyalı İş insanı Şeyhmus Göçmez “İyilerin iktidarında Malatya tarih yazacak. Malatya’mızı yeniden inşa edeceğiz. Sıfırdan inşa edeceğiz. Güneş Malatya’nın üzerine doğacak inşallah. Malatya’mızı yeniden inşa ederken ben yaptım oldu değil biz yaptık diyeceğiz, ortak akıl ile Mimarlar Odası ile, İnşaat Mühendisleri Odası ile, Jeoloji Mühendileri Odası ile kısacası STK’lrıda işin içine katarak ortak akıl ile Malatya’mızı şahlandıracağız” dedi.

İYİ Parti iktidarında Malatya için yapılacakları vatandaşlara madde madde anlatan Göçmez, dertlerinize derman olacak projelerimiz her kesime hitap edecek diyerek projeler hakkında bilgi vererek şunları söyledi.

1.    Yıkılan evleriniz devlet tarafından yapılacak ve sizden hiçbir ücret talep edilmeyecek.

2.    Sosyal yârdim ve destekler arttırılarak yaşam kaliteniz yükseltilecek.

3.    Malatya ve diğer deprem bölgesi kapsamındaki illerde evini, işini kaybeden tüm vatandaşlarımıza ekonomik ve sosyal destek sağlanacak.

4.    Malatya'dan ayrılmak zorunda kalan insanımızın tekrar Malatya'ya gelmesi için gerekli düzenleme ve desteklemeler yapılacak.

5.    Malatya'nın modern, çağdaş bir kent olması için hazırladığımız projeler uygulanarak kalkınma her düzeyde kamu ve özel sektörün işbirliğiyle gerçekleştirilecek.

6.    0-3 yaşındaki çocukların mama, ped ve hijyen ihtiyaçları için maddi destek verilecek.

7.    18-26 yaşındaki tüm ihtiyaç sahibi gençler için daha onurlu bir yaşam sağlamak amacıyla her ay 2500 TL verilecek.

8.    Malatya'daki işsizliği azaltmak için onlarca fabrika kurularak insanımız yaşadığı ıstıraptan kurtarılacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Öneri (1 yıl önce)
    Atilla bey sen koskoca nadir İstanbul üniversitesi kökenli mülkiye baş müfettişisin. Nasıl olur da hanımköylü adı daha evvel hiç duymadığımız fizikçi(!!!) ve iflas etmiş bir okul markasının güya kurucusu birine payende olursun. Varsa da yok artık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Merve (1 yıl önce)
    Malatyada iyi parti adaylarının ne gezdiklerini gördük ne yardımlarını gördük ne çalışmalarını gördük. Şeyhmus Göçmez önemli bir isim ama malatyalı tanımadığına oy vermez. Metin Kapıdere hocayı iyi tanırım onun gibi kaliteli bir insan şu listede 5. sırada. Elif hocayı tanımam ama Turgut Özal Üniversitesi eski rektörünün yol arkadaşı olduğunu biliyorum. 2016 da inönüye aday olduğunda beraber gezerdi yol göstericisi arkadaşıydı. Sonradan Turgut Özal Üniversitesine geçip hazır ol vaziyetinde 10- 15 kişi karşılayıp poh poh layıp kadını vazgeçilmez hissettirdiklerini hep yanlış yönlendirdiklerini duydum ne kadar doğru bilmem. Onunda planı millet ittifakı gelirse rektör olmak isteyecektir. Avukat hanım Menije nur özcan hep aktif bir isimdi keşke sıralama böyle olmasaydı bayan liderinin olduğu bir partide menije hanım 6. sırada kadın kolları olarak çok iyi işler yaptıklarını gördük duyduk. son sözüm hiç biri malatyaya birşey katamaz en büyük avantajları bundan büyük reklam yapıp isimlerini duyuramazlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer Doğan (1 yıl önce)
    İyi parti seçim çalışmalarına çok erken başlamış, 13 mayıs da başlasaydınız... Zaten adaylar birbirinden efsane adaylar, 6 da 6 götürürsünüz. Seçime 15 gün kala seçim çalışmalarına başlayan vekil adayları, Allah korusun seçilirlerse göreve 2 sene sonra başlarlar.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    İyi parti adayları boşuna yorulmasın.Vatandaş dik duran,sözünden dönmeyen,tehdit ve şantaja boyun eğmeyen,milli ve yerli,teröriste terörist diyebilen parti genel başkanı istiyor.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • hüdapar gibi mi (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    hüdapala kim ortaktı sahi hani doğuya kürdistan diyen gerçi siz osman öcalanın televizyona çıkmasına terör örgütünün sözde bayrakları ile davullu zurnalı ülkeye girmesine de yerli ve milli demiştiniz
    %59
    %41
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    Malatyalıda olsa, Malatya dışında yaşayan adayın fazla bir şansı olmaz, 6 milletvekilliğinin 3 ünü kazanabilecek bir gücünüz olsa, belki arada kazanabilirdi. Yada İstanbul, Ankara gibi milletvekili çok çıkartılacak bir yerde aday gösterilebilirdi.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Kemal î (1 yıl önce)
    Bunlar mı yapacak şaka gibi ne günlere kaldık.Allah sonumuzu hayr etsin inşallah
    %55
    %45
    Yanıtla
  • haklısın (1 yıl önce)Kemal î isimli kullanıcı yorumuna
    haklısın bülent tüfekçi ihsan koca ile yapacaklardı çooook çalıştılar ya 21 yıldır yaptıkları yapacaklarına teminat olduğu için
    %56
    %44
    Yanıtla