SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İyi Parti'den Çalık'a Tepki.. 'Fikir ve Projelerle Siyaset Yap!'

0
Güncellendi - 2019-01-07 03:22:45
İyi Parti'den Çalık'a Tepki.. 'Fikir ve Projelerle Siyaset Yap!'
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal isim vermeden AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ı eleştirerek, “Kendisini son seçimde Türk milletinin yüzde 10 oyunu almış bir partinin üyelerine karşı kullanmış olduğu bu nitelemelerinden ve bir terör örgütüyle ortak gibi göstermeye çalışan ifadelerinden dolayı kınıyoruz” dedi.

“Türk siyaseti tarihi, üslup, saygı, hoşgörü ve seviyenin bu kadar düştüğü bir dönem görmedi” diyen Özdal, açıklamasında “Özellikle iktidar erkini ellerinde tutanların diğer siyasi parti lider ve üyelerine karşı kullandıkları lisan, aşağılama ve ötekileştirme içeren söz hareket ve davranışları toplumu germekte ve mevcut kutuplaşmaları arttırmaktadır.

Biz iyi parti olarak tüm milletimizi bir olarak görmekte ve kutuplaşmanın artık bitmedi gerektiğini, mevcut ekonomik kriz, dış siyasal baskılar ve ülkemizin düştüğü siyasal yalnızlıktan kurtaracak milli birlik ve bütünlüğü perçinleyecek istikrar sağlayıcı önlemlerin derhal yürürlüğe konması gerektiğini iç huzuru olumsuz etkileyen mülteciler sorunun çözümlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Tüm siyasi parti liderlerinin ve siyasilerinin de bunun bilincinde olması gerektiğini, sorumlu siyaset yapmalarının gerekliliğinin de tekrar altını çiziyoruz.

Bu gün yerel yayın yapan bir haber portalında, Malatya milletvekili bir hanımefendinin bir dernek ziyaretinde sarf ettiği ve genel seçimlerde 5 milyonu aşkın seçmenin teveccühünü kazanmış iyi partiyi kast ettiği aşikar olan, ‘Karşımızda duran bir başka ittifak var bu ittifak ipsizlerle CHP’nin birlikte olduğu, PKK terör örgütünün de oluşturduğu’ diye devam eden ifade sorumlu siyaset içinde değerlendirilmesi mümkün olmayan bir ifadedir. TDK sözlüğünde ipsiz kelimesinin karşılığı, toplumda hoşa gitmeyen davranışları olan, tembel aylak, tutarsız, aylaklık eden, baltaya sap olamamış, serseri, tutarsız, rezil ve alçak manalarında kullanılmaktadır deniyor. İpsiz tanımının, kendi etraflarında dolaşan ve siyasi nezaketten mahrum zevata bizden daha çok uygunluk arz ettiği kanaati taşıdığımızı da ifade etmek istiyorum.

Malatya milletvekilini son seçimde Türk milletinin yüzde 10 oyunu almış bir partinin üyelerine karşı kullanmış olduğu bu nitelemelerinden ve bir terör örgütüyle ortak gibi göstermeye çalışan ifadelerinden dolayı kınıyor ve toplumu gerip kutuplaştırmayı bırakıp milli birlik ve beraberliği perçinleyecek, mesnetsiz isnat ve çamur atmayı bırakıp proje ve fikirlerle siyaset yapmaya davet ediyoruz. Siyasilerimizin, Aziz milletimiz arasında düşmanlıklara yol açacak ve kutuplaştırmayı arttırmaya yönelik ifadelerden imtina etmesi gerektiğinin altını çiziyoruz” ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • EVLAD-I OSMANLI (5 yıl önce)
    ALLAHIN İZNİ İLE 31 MART YEREL SEÇİMLERDE DE SAYIN CUMHURBASKANIMIZIN YOL ARKADAŞI MALATYAMIZIN ABLASI MILLETVEKİLİMİZ SAYIN ÖZNUR ÇALIK VE DAVA ARKADASLARI ILE 7'DEN 70'E EL ELE VEREREK BİR ÇOK PROJELERLE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE ORTAYA KOYACAGIZ İNŞALLAH. YAPAR SA YİNE AK PARTİ YAPAR...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin Seker (5 yıl önce)
    Malatyanin ablası öznür ablama hakaret içerikli yapılan konuşmayı kınıyorum. Yıllardır , malatyamız için calışmış,emek vermiş malatyamızı en iyi şekilde temsil etmiştir ve hale elinden gelenin en iyisini yapmaya calışmaktadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüksel (5 yıl önce)
    Öznur Çalık vekilimiz Malatyamizin yükselen değeri .Güvenilir, dürüst, tutarlı ve kararlı duruşu ile kendisini kanıtlamıştır vekilimiz .Malatyamiza birçok önemli ve değerli hizmetleri olmuştur Olucaktirda Yaparsa Yine Ak Parti Yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam ne diyor sen ne diyorsun okumadan yorum yapmışsın herhalde :D :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüksel (5 yıl önce)yvz isimli kullanıcı yorumuna
    Sen ne diyorsun iyimisin arkadaşım belliki çok zoruna gitmiş ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Kübra Arıkboğa (5 yıl önce)
    Türkiyenin yuzde 50nin üzerinde oy almış partinin genel baskan yardımcısına siyaset dersi vermeye çalışırken kendinizin ne kadar da gerilerde ve projelerden uzak olduğunuza bir bakin. Şer odaklı bir partiyede ancak böyle sadece bir" ipsiz" kelimesine takılmak aslinda ne kadar da vizyonunun dar çaplı oldugunu gösteriyor milli beraberlik diyorsunuz milliyetten cok uzak bir yerdesinz. Terör örgütleriyle gizli ve açık ittifak içindesiniz.Size yazacak çok şey var anlayacak kafanız yok.Vekillerimiz Bizim gururumuz kininizde boğulun.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyinmeric (5 yıl önce)
    “iyi parti-chp-hadep-sp” “bunlar türkiyenin geleceği için bir olup eserler mi? üretecek….vay be…..! “fazla söze gerek yok” “31 mart’ta yeniden ak parti’nin zaferine doğru. .yukardaki isimlerini saydıklarımı’da sandıklara gömeceğiz inşallah” “öznur çalık ablamız ne söylemisse ..bir bildiği varmış da söylemiş. .o bizim ablamız”
    0
    0
    Yanıtla
  • Akın Tuzcu (5 yıl önce)
    Öznur çalık demek memleket demek hizmet demek biz bir gün malatya ile ilgili chp den bir projesi görmedik bu millet iyi biliyor iyi chp zihniyetini 31 mart 2019 dada size yine gereken cvb ı malatyamız verecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurcan (5 yıl önce)
    Malatya'nın, malatyalı'nın ablası; kıymetli Milletvekilimiz Öznur Çalık'ın birçok projede yer aldığını ve birçok proje ile de ilgilendiğini hepimiz gibi sizler de biliyorsunuz. Halka hizmet gerek. AK Parti Milletvekilleri ile Belediyeleri ile her zaman en iyi hizmeti ve projeleri yapan bir parti olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (5 yıl önce)
    Bu kadının amma çok düşmanı var be. Bir MALATYA her dönemde işi gücü bırakıp bu kadıncağız ile uğraşıyor. Şu memlekette Öznur Çalık kadar iş yapmış bir tane daha vekil yoktur. Sadece çekemiyoruz, çatlıyoruz, hazmedemiyoruz. Bir acayip toplumuz işte
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşkilat-ı Mahsusa (5 yıl önce)
    Cumhurbaşkanımız bu partinin Genel başkanlarının ismini dahi telaffuz etmezken bunlar hala kime ve neye göre açıklama yapmaktadırlar :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Belki telaffuz etmekten korkuyordur :D :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Rabia Akkoç (5 yıl önce)
    5 Dönem yüzünün "AK" ı ile Milletvekilliği yapan siyasi tecrübesi ile başlı başına bir okul olan bu hanımefendi ders vermiş teşekkür edip şapka çıkaracaklarına bir de eleştiri yapıyorlarlar, pes doğrusu
    0
    0
    Yanıtla
  • Gül (5 yıl önce)
    İpsiz denilmesine kızan sayın Özdal , diyen kişinin etrafındakilere ipsiz deyip, ki etrafındakiler halktır millettir, vatana hizmet için yola çıkanlardır... sonra da birlik beraberlikten dem vurmaktadır.....!!!!! Tuhaf!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasir Keskin (5 yıl önce)
    Malatyamız ve Türkiyemiz Allah’ın izniyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde “Gönül Belediyeciliği” ni esas alan AK Belediyecilikle tanışacaktır. 7’den 70’e,Doğudan Batıya AK PARTİ AK PARTİ AK PARTİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Ne zamandır hükümet, halkın sorunlarını çözmek isteyen muhalefeti dinliyor,yanlış teşhis...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Kötü (5 yıl önce)
    Söz konusu kendileri olunca açıklama yap halkın sorunları ne olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz yapılan sansürün farkında değilsiniz herhalde. Hangi muhalif ses bu site dahil basında yer alabiliyor. Bu yüzden de iktidar vekilleri fütursuzca hakaret edebiliyor.
    0
    0
    Yanıtla