SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İyi Parti'nin İl Kongresi Yapıldı

İyi Parti'nin İl Kongresi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Malatya İl Başkanlığı Olağan Genel Kurulu (kongresi) yapıldı. Tek aday ile gidilen seçimde mevcut başkan Hakan Yılmaz başkanlığında oluşturulan liste yönetime seçildi.

İyi Parti Malatya 2. Olağan Genel Kurulu Malatya Kongre ve Kültür merkezinde gerçekleştirildi. Genel kurula  İyi Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, CHP, Deva, Gelecek Partisi temsilcileri, davetliler, delegeler, partililer ile İyi Parti'den adaylık düşünen bazı akademisyenler katıldılar.

İl Başkanı Hakan Yılmaz "İyi Parti olarak seçimlere en hazırlıklı partiyiz. Vatandaşımız bu iktidardan kurtulmak için artık gün sayıyor. Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin direktifleri ile çalışmalarımıza hız verdik. Seçime en hazırlıklı parti biziz. Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın halkımız İyi Parti'yi bekliyor. Güçlendirilmiş parlamenter sistem ile ülkemizin bütün sorunlarına çözeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.

Mevcut başkan Hakan Yılmaz başkanlığında oluşturulan il yönetiminde şu isimler yer aldı:

Mustafa Kemal Günay, Ali Katar, Gülten Turfanda, Mine Ceritli, Gülbeden Başar, Ayşe Salman, Cemile Gökçe, Çiçek Öztürk, Hatice Yazıcı, Buse Akkuş, Dilek Yıldırım, Serpil Yılmaz, Orhan Yaka, Ercan Şahingil, Nejdet Yılmaz, Altuğ Gürkan Demir, Erdal Erdoğan, Hamza Demiralp, Muzaffer Yenice, Yalçın Mutlu, İlhan Herdilli, Muhittin Tuhan, Aydın Derin, Hüseyin Keskin, Bedri Dumlu, Bahattin Polat, Cemal Güler, Aliseydi Polat, Kadir İnan, Abdullah Alpdoğan, Şükrü Arıkan, Vahap Alagöz, Ekrem Mandal, Emircan Eren, Erbil Güllü, Ergün Akça, Feramuz Alpagut, Ramazan Kabak, Kerem Yeşilkaya, Kaan Peksezer. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mlx (1 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum bir çok kişi eleştiride bulunmuş.inanın yarın merkez sağda bir parti olma yolunda ilerlesin iyi parti,bugünkü birçok vekil,her seferinde dillerinden düşmeyen dava,dedikleri şeyi 2 dk.da unutur,iyi partiye geçerler..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Banazili (1 yıl önce)
    İyi parti aday olarak Prof.Dr.Hasan Pekdemir'i gösterirse destekleyeceğiz.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hasan hocayı çok seviyoruz ama Hasan hoca kendine yazık eder iyi parti Malatya'da milletvekili çıkarması çok zor Hasan hocam sizi dolduruşa getiriyorlar senin kariyerin sana yeter sen Malatya'da sevilen bir kişisin başka birşey demeye gerek yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • adnan (1 yıl önce)
    meral akşener bir dyp ordan ak parti oradan mhp oradan iyi parti ne yaptığı belli olmayan insanın mı arkasından gideceksiniz oradaki kişilerde aynı yolda bir bu partide bir o bir partide bukelemun gibi ortama göre renk değiştirip duruyorlar malatya da iyi partiye ekmek yok bunu bilesiniz birtane oy alabilmek için bile hdp ile istişare ediyorsunuz yazıklar olsun iyi partiye
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)adnan isimli kullanıcı yorumuna
    Adnan bey kaç dönem milletvekili seçtiğiniz Öznur Çalık kaç parti değiştirdi biliyormusunuz hiç olmazsa Meral Akşener in fikri zikri çizgisi belli
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Aklıma çok değerli vekilimiz sayın öznur hanım geldi.acaba neden.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yılmaz (1 yıl önce)
    tebrikler inş bu seçimde başarılı olacak bir kadro ile seçime girersiniz de desteğimizi veririz
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Sayın Meral Akşener Malatya ilimizden tüm malatyayı kucaklayacak malatyalının tanıdığı ,saygı duyacağı kaliteli iki aday gösterirse kesinlikle bir aday meclise gider. AKP aynı vekilleri aday gösterirse en fazla bir - iki vekil çıkarabilir.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Allah size fırsat vermesin!
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Avşar bey (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Tabi yaptıkları size daha az bu sistemin devam edin... Fırsat verdikleri sizi ne hala getirdi daha beter olun
    %56
    %44
    Yanıtla
  • malum partiye de fırsat vermesin artık yeter
    %53
    %47
    Yanıtla