SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma 13 Bin Litre Kaçak Şarap, Polis Elektronik Eşya Ele Geçirdi

Jandarma 13 Bin Litre Kaçak Şarap, Polis Elektronik Eşya Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da jandarma ekiplerince yapılan operasyonda 13 ton 464 litre kaçak el yapımı şarap ele geçirildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda Akçadağ ilçesinin Durulova Mahallesinde kaçak alkol üretildiği ve satışının yapıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi.

Bir kişiye ait ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 13 ton 464 litre kaçak el yapımı şarap il e birlikte 2 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayda 1 şüpheli gözaltına alındı.

GÜMRÜK KAÇAĞI ELEKTRONİK MALZEME
Bu arada, Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'nin gümrük kaçağı elektronik eşya operasyonu ile ilgili olarak da Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"20.02.2024 günü KOM Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce kaçak cep telefonu ve cep telefonu aksesuarları satan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda V.Ç.(31) isimli şüpheli şahsa ait iş yerinde yapılan aramada;
-5 Adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu,
-7 Adet gümrük kaçağı AirPods kablosuz Kulaklık,
- 4 Adet gümrük kaçağı kablosuz powerbank,
- 17 Adet gümrük kaçağı şarj seti,
- 23 Adet gümrük kaçağı USB şarj kablosu ele geçirilmiştir.
Şüpheli şahsa 5607 SKM suçundan yasal işlem yapılmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız