SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatya'da Helikopter Destekli Trafik Denetimi

Malatya'da Helikopter Destekli Trafik Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da jandarma ekipleri tarafından bayram öncesinde trafik güvenliğinin artırılması amacıyla helikopter destekli trafik denetimi yapıldı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı'nca bayram öncesinde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla helikopter destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.

Malatya- Elazığ karayolu başta olmak üzere kent genelinde gerçekleştirilen denetimlerde jandarma ekipleri alkol ve emniyet kemeri kontrollerini artırırken, denetimlerde hız limitinin üzerinde seyreden araç sürücülerine cezai işlem uygulanıyor.

24 saat esasına göre yaya, motorlu devriyeler ile kritik bölgelerde tesis edilen kontrol noktaları ve karadan, havadan trafik denetimleriyle gerekli tedbirler alınırken, denetimlerin bayram tatili boyunca süreceği bildirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hakkı (1 yıl önce)
    Çin malı oyuncak drone aynı işi yapardı yazık o masrafa...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onur kayahan (1 yıl önce)
    Bunuda marifetmiş gibi yayınlıyorlar,Helikopterin 1 saatlik uçuş maliyeti 10.000 $ Bu helikopter dağdaki bir hastayı kurtarırsa haber olur,kahraman mehmetçiğimizr hizmet verirken haber olur. Uyuşturucu operasyonu yapılırken haber olur. Kısa bir seyahatte sıkyıönetim zamanın 10 katı kadar durdurulup, Kontrol sayısı rakamını artırmak için yapılan denetimlere destek olacak bir yer de değil. Şehir huzur kenti diyeceksin. Verdiğin görüntüler savaş görüntüsü olacak. Bir yorumcu kardeşim güzel yazmış “tank da getirselerdi” İyi bayramlar…
    %67
    %33
    Yanıtla
  • burak inan (1 yıl önce)
    az olmuş tankları falanda dizselermiş
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Bu devirde israfın her türlüsünü gördük sağolsunlar hakkımı helal etmiyorum devlet malını gereksiz bir şekilde kullananlara
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    Keşke 2 de F-16 eşlik etseydi daha iyi olurdu
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Krize girdim güldürdün kardeş.
    %100
    %0
    Yanıtla