SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınların Kavgasına Müdahale Eden Polis Bıçaklandı

Kadınların Kavgasına Müdahale Eden Polis Bıçaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde iki kadın arasında çıkan kavgada kopan saçlar sokağa saçılırken, kavgayı ayırmaya çalışan polis memuru uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

Olay, 22.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Küçük Mustafa Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre madde bağlısı oldukları belirtilen iki kadının sokak ortasında kavga ettiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye intikal eden ekipler kavgayı ayırmaya çalışırken, kadınların erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen şahıs ekiplere bıçakla saldırdı.

Polisin havaya uyarı ateşi açtığı olayda  polis memuru Y.Ş.  bacak kısmına aldığı bıçak darbesi sonucu kadınlar ise karşılıklı darp nedeniyle yaralandı. Kadınların kopan saçlarının yola savrulduğu kavgada olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yaralı polis memuru ile iki kadın Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yıldırım (1 yıl önce)
    polisimizin elinde birçok yetkiyi alırsan ve bazı durumlarda yetki vermezssen polisimize bıçaklada saldırırlar... küreklede saldırırlar vs vs vs vs.. ya arkadaş görevi başındaki polise saldırı olduğunda kanunlar saldırganların yanında olursa bu durumlar olur.. allah aşkına görevi başında polislermize saldıranlara ağır cezalar verilsin lütfenn hemencik serbest kalmasın bu nasıl iş yaaa
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Depremden dolayı Almanya'da ailemin yanına geldim yaklaşık 1ay oldu bulunduğum şehri kısa zamanda elimden geldiğince süzgeçten geçirmeye çalıştım değil kavga trafikte korna sesi bile duymadım.derlerdi inanmazdım! insanlar yasaların katı oluşundan korkuyorlar sanırım Polis memuruna geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bi an önce sağlığına kavuşur inşallah
    %97
    %3
    Yanıtla
  • bizi de aldırsan ne güzel olur.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Deprem sonrası verdiğimiz nitelikli göç sonrası Malatyamızın tadı tuzu tamamen kaçtı, ilimizdeki barınma sorunu, mevcut kiraların insanların gelirlerine göre çok yüksek olması, bir çok doktorun başka şehirlere gitmeleri vb olumsuzluklar şehirde yaşamı zorlaştırmaktadır.
    %95
    %5
    Yanıtla