SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafedeki Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor

Kafedeki Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da gece yarısı kafede silahla yaralanması sonucu kaldırıldığı hastanede ölen ve kafe işletmecilerinden olduğu bildirilen şahsın vurulmasına lişkin yeni detaylar çıktı.

Olay, gece saat 00.45 sularında merkez Mücelli Caddesi üzerinde bulunan bir kafe içerisinde meydana gelmişti.  Kafede pompalı tüfek ile yaralanan 29 yaşındaki Onur Çağrı Köroğlu, kaldırdığı Battalgazi Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Köroğlu'nun cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, polis hastanede ve Adli Tıp Kurumu önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olay anında kafede bulunanlar olay yerine gelen polis ekiplerine olay anını görmediklerini iddia ettiler. Ancak polis ekipleri, şahısların ifadelerini çelişkili bularak incelemesini detaylandırdı.

Gece yapılan incelemenin ardından Emniyet ekipleri sabah saatlerinden itibaren de kafede inceleme yaptı. İnceleme sonucunda olaydaki pompalı tüfekte bulundu.

Yapılan inceleme ve işyerindeki güvenlik kamerası görüntülerinde aynı zamanda işyeri işletmecilerinden olduğu bildirilen Onur Çağrı Köroğlu’nun kafede çıkan kavga esnasında elinde bulunan pompalı tüfeğinin dipçiği ile başkasına vurmak isterken, tüfeğin o esnada ateş aldığı ve koltuk altından yaralandığı ileri sürüldü.

Emniyet ekiplerince yapılan incelemede, olay esnasında kafede bulunan 15 kişinin ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüğü ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (11 ay önce)
    allah aşkına belediye emniyet böyle yerlere nasıl ruhsat veriyor akşam 7 den sonra malatyanın bütün torbacıları buralarda akşam önünden geçemiyorsun içki müzik ruhsatları varmı hiç tahmin etmiyorum emniyete sesleniyorum lütfen bunları biraz denetleyin inşallah daha açılmaz.Cezmi kartayın pavyonları şimdi kafe adı altında mantar gibi her yere dağılmaya başladı lütfen belediye emniyet izin vermeyin böyle yerlere insanlara zarar veriyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla