SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KAL Yayınları'nın Kitap Tanıtım İmza Günü 22- 24 Mayıs'ta

KAL Yayınları'nın Kitap Tanıtım İmza Günü 22- 24 Mayıs'ta
A- A+ PAYLAŞ

Kernek Anadolu Lisesi (KAL) Yayınları'nın Kitap Tanıtım ve İmza Günü, 22- 24 Mayıs tarihleri arasında MalatyaPark Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

KAL Yayınları adına Kernek Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Tuğrulca, 22 Mayıs günü açılışı yapılacak olan imza günü etkinliği ile ilgili şunları söyledi:

"Öğrencilerimizin eserlerinden oluşan “Nasılsınız” ve “Edebiname” adlı kitaplar ile öğretmenlerimizin eserlerinden oluşan “Bulutların Üstünde (Erdal BULUT)” ve  “Karakaya’nın Kuşları (Mustafa ÇOBAN” adlı kitaplarımız KAL YAYINLARI etiketi ile okuyucu ile buluşuyor. Son dört kitap ile birlikte yayın hayatımıza sekiz adet kitap kazandıran öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlar, siz değerli hemşerilerimizi imza gününde yanımızda görmek istiyoruz. Şiir, hikâye, deneme ve araştırma nitelikli bu yeni kitaplarımızın yeni ufuklara yol açmasını temenni ediyoruz. 

Kernek Anadolu Lisesi akademik başarısını geliştirmekle kalmayıp üreten okul anlayışıyla hareket ederek kitap ve yazarlık konusunda her geçen gün bir adım daha ileri gitmekte kararlıdır. Bu bağlamda yayıncılığı daha profesyonel bir aşamaya taşımak için 2017 yılında kurduğu KAL yayınları ile sadece öğrencilerinin birikimlerini değil öğretmenlerinde birikimlerini dikkate alarak yelpazesini genişletmiştir. 

Tek derdimiz eli kalem tutan öğrenci ve öğretmenlerimizin emeklerini kitaplaştırmak suretiyle gelecek kuşaklara anlamlı bir tecrübe bırakmaktır. Gururla ifade edelim ki Türkiye’de ilk defa bir okul ölçeğinde bu sayıda kitap basılmış olması eğitim sisteminde önemli bir farkındalık oluşturacaktır. 

Dijital dünyanın çocuk ve gençlerimizi neredeyse esir aldığı, en verimli çağlarında tüm yeteneklerini çaldığı bir zamanda öğretmenlerimizin liderliğinde gerçekleştirdiğimiz bu yetenek avcılığının çok ama çok değerli olduğunun farkındayız. Şimdilik çok kaliteli yazılar çıkmayabilir. Ancak unutulmaması gerekir ki büyük yazarların birçoğu okul yıllarında yazdıkları mütevazı ürünlerle başlamışlardır. Biz öğrencilerimize güveniyoruz. İleride bu ülkenin kültürel atmosferine anlamlı katkılar sağlayacaklarına inanıyoruz.

6 Şubat 2023 tarihinde bölgemizde yaşanan ve üzerimize adeta bir kabus gibi çöken deprem taravmasını bir an önce üzerimizden atmak ve hayata yeniden tutunmak için öğretmen ve öğrencilerimizin eserlerinden oluşan kitap tanıtım ve imza gününde sizleri aramızda görmekten onur duyacağız. "

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Adil Akkoyunlu (11 ay önce)
    Hayırlı olsun. Daha nice eserlere...Selam, sevgi ve dualarımla.
    %100
    %0
    Yanıtla