SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalan Bölümleri Gelecek Yıla

0
Güncellendi - 2018-10-19 04:53:50
Kalan Bölümleri Gelecek Yıla
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Barguzu Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Yeşilyurt İlçesi sınırlarında bulunan 3.6 kilometre uzunluğundaki Barguzu Caddesi’ni etap etap yapan Büyükşehir Belediyesi, yolun 2 kilometrelik bölümünü geçtiğimiz yıl tamamlamıştı. Bu yıl 800 metrelik bölümü düzenlenen caddenin geriye kalan bölümleri gelecek yıl yapılacak.

800 metrelik bölümde üstyapı çalışmaları kapsamında çift taraflı yollar, kaldırımlar, araç otoparkları, bisiklet yolları ve kanal yanları düzenlemeleri tamamlandı. Ağaçlandırma, aydınlatma çalışmaları ile kavşak düzenleme çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor.

Bölgede son yıllarda önemli cadde ve bulvarlar açan Büyükşehir Belediyesi Barguzu Caddesi ile Çiftlik Caddesi’ni Yüzakı Bulvarı’na bağlayacak yeni hattın çalışmalarını ise sürdürüyor. Açılacak bu hat ile Fahri Kayahan Bulvarı, Mıhlıdut, Yüzakı Bulvarı, Barguzu Caddesi ve Çiftlik Caddesi üzerinden Yeşilyurt Çevre Yoluna bağlanacak. Doğu-Batı istikametindeki bu hat ile Çevre Yolunun batı girişindeki trafiğin rahatlatılması hedefleniyor.

Barguzu Caddesi sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler. Geniş kaldırımlar ve güzel bisiklet yollarının yapıldığına vurgu yapan vatandaşlar, “Bostanbaşı’nın hızlı bir şekilde nüfusu artıyor. Yapılaşma halen devam ediyor. Önceki haliyle Barguzu Caddesi bu nüfusun ihtiyacını karşılayamazdı. Yeni hali çok güzel oldu. Kalan bölümlerin de bitmesiyle Barguzu daha güzel olacak” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • hayati (5 yıl önce)
    ORDAKİ KAVŞAĞI VE YEŞİLTEPE KAVŞAĞINI BAKIR TASI KOYUP ÇİZMİŞLER
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (5 yıl önce)
    bostanbaşı girişi bir facia
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih ozdemir (5 yıl önce)
    Baskanim ciftlik caddesini 50 lilik yola baglamaniz her acidan malatya vatandasi icin cok onemli.yaktigimiz benzine kalsa yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    burdan gazete editörlerine yazıyorum hergün bu siteye ve doğu illerimizdeki gazetelere bakıyorum bi tane gazete bile bulunduğu şehrin tanıtımını yapacak reklam olacak bi köşe ayırmıyor sitenin bi köşesine malatya ve çevre illerin görsel öğelerini paylaşsanız ne güzel olurdu malatyalı değilim fakat oraları çok beğeniyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Barguzu Caddesi ve Malatya nin en büyük sorunu trafik ve ulaşım. Bu cadde şimdiden trafiği kaldiramazken nasıl orda 5 yıl sonrasını düşünüyorsunuz bilemem. Cadde açıldığında 3 şerit şeklinde toplam 6 şerit olarak düşünülmeliydi. İlerde dusunulebilecek ulaşım çeşitliliğine karşı önlem şimdiden alınmalıydı. MALATYA KISIR DÖNGÜ İÇERİSİNDE ilerliyor.Günü kurtarmak adına birseyler düşünülüyor. 1950 lerde açılan 2 şeritli yol mantığıyla bi yere varılması mümkün değildir. Siz istediğiniz kadar bu yolları yeni yollar açarak birbirine bağlayın. Çözüm olmayacaktır olamazda. Ulaşım sorununu halledemediniz bir türlü. Sabah saatlerinde ilgililer bi otobüse binin ve vatandaşın halini görsün. Medyada boy göstermek olmaz.Biz bunu yaptık şunu hallettik olmaz. saksakcilara sorulduğu surecé hersey yolundadır. Bir şeyi kendiniz yapın. 9...16 saatleri arası otobüse binerseniz elbette ada olsa rahatlama olur.Önemli olan işe okula gidış ve çıkış saatleridir. Mutlu insanların şehri sefere bir yazıdan ibarettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Lazım (5 yıl önce)
    Gel gör ki halkımız kaldırım dururken halen bisiklet yolundan yürüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (5 yıl önce)
    Bostanbasinin alttan girişindeki kavşak ve devamındakı daracık yol ne öyle. Bu kavşak hatalı ve ertan bide üzerindeki ev nedeniyle yol tek seride düşüyor. O evi istimlak edip yolu genisletememisler mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen doğru engin bey bostanbaşı girişi bir rezalet ve utanç kaynağı ertan fırınının önündeki yığılmada cabası inanın karşıdan karşıya geçmek çok zor kaza olmasa kavga mutlaka var hergün yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    cok guzel olmus . Gelın bır de carmuzu ıstıkametıne cevreyolu altına yapın bu bısıklet yolunu aydınlatmayı parkları gezıntı yollarını sayın yetkılıllerım bızde bu memelekete vergı verıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • CANIM KARDEŞİM MÜTTAHİTLERİN RANTI BU BÖLGELERDE OLDUĞU İÇİN BELEDİYELERİMİZ DE BU BÖLGELERE YATIRIM YAPIYOR ÇÜNKÜ BELEDİYELERRİN ASLİ GÖREVİ VATANDAŞA HİZMET DEĞİL MÜTTAHİTLERİN RANTINI ARTTIRMAKTIR . NİYE BÖYLE YAZIP BELEDİYEMİZİ ELEŞTİRİYORSUN , GÜZELİM MÜTTAHİTLERİMİZİ ÜZÜYORSUN SEN BAKİM . . . : )
    0
    0
    Yanıtla