SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Kamara Daha İyi Yerlerde Olacak"

0
Güncellendi - 2019-04-17 16:26:49
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Aboubakar Kamara, "İzleyeceğiniz Kamara, bu Kamara değil. Kamara daha iyi yerlerde olacak. Önümüzdeki maçlarda bunu göstermeye çalışacağım" dedi.

Fransız golcü, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında kaçırdığı gol için üzgün olduğunu ifade ederek, "Top, biraz ayağımın dışına geldi. Orada verdiğim tepki aslında sinirden güldüm. Futbolda böyle şeyler oluyor. Sadece tekrarlanmamasını diliyorum" dedi.

Performansına ilişkinde açıklamalarda bulunan Kamara, şunları söyledi: "Performans olarak biraz çıkışım olmaya başladı. Daha izleyeceğiniz Kamara, bu Kamara değil. Kamara daha iyi yerlerde olacak. Önümüzdeki maçlarda bunu göstermeye çalışacağım. Taraftarların benden gol beklediklerini biliyorum. Yakında benimle bütünleşmeyi beklesinler."

Kamara, takımın galip gelmesinin gol atmasından daha önemli olduğunu ifade ederek, "Sadece önümüzde oynayacağımız iki maç, bizim için büyük maç değil. Geriye kalan bütün maçlarımız büyük maç niteliğinde olacak. Çünkü biz en kötü 5.sırayı korumaya çalışacağız. Onun için her maça büyük maçmış gibi çıkacağız. Tabi ki kupayı bizde istiyoruz. İnşallah bundan sonra kale önünde daha başarılı oluruz. Benim gol atmam çok önemli değil. Tabi ki atmak isterim ama takım arkadaşlarımda atıp galibiyeti getirdiği zaman benim için hiçbir önemi yok. Ben defansları hala yormaya devam edeceğim. Tabi ki gol atmayı isterim ama kim atarsa atsın sadece Malatyaspor kazansın" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • kadir (5 yıl önce)
    malatya ya gelmiş geçmiş en bencil topçu bifuma. erol hoca bununla ilgili bifumaya birşey demiyor galiba dese her maçtta bencillik yapmaz. abubakar kamaranın kariyeri belli çok iyi bir kumaş.. inşallah seneye burda görürürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (5 yıl önce)
    kamara gözümsünn.. acıcık sen fedakarlık yap acıcıktta klubün bonservisinde fedakarlık yapsın. seneye burda ol gardaş. seni seviyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Boş kaleye yuvarlak meşini atamayana bakın ne diyor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Kamara, mazeret üretme trabzon maçında sakatlanma ve cezalı duruma düşme, Birde Trabzondan farklı gol yemeyin yeter.Ama KUPADA eğer GS yenmezseniz yuh size,Bizim için önemli olan KUPA ligde 10. oluruz bu gidişle.SON SÖZÜM ÜLKENE DÖNMEDEN KUPA MAÇINI LEHİMİZE ÇEVİR YETER.Ondan sonra istersen git veyz kal.F.Terin kabarmasını görmek istemiyoruz.Adam çok kibirli.Yenin ŞUNLARI.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kozlucali (5 yıl önce)
    KAMMARA 3 VE 5 DAKIKA IYI OYNUYOR BU OYUNU 45 DAKIKA OYNASA DÜNYANIN EN IYISI OLUR MALESEF ADAM OYNAMAK ISTEMIYOR TAKIMDA KISKANCLIK DA BAŞLADI ALEKSIC YOK SANKI HASTA GIBI
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli dayi (5 yıl önce)
    Zorla koçum senden olmaz.kaysı zamanına az kaldı dursaydı kaysıda çalıştirırdık
    0
    0
    Yanıtla
  • :))))))) çok güzel bi yorum
    0
    0
    Yanıtla