SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kamara Kamp Çalışmalarına Katıldı

0
Güncellendi - 2019-03-27 18:08:26
Kamara Kamp Çalışmalarına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Antalya'da devam eden kamp çalışmalarına forvet oyuncusu Aboubakar Kamara da katıldı.

Spor Toto Süper Lig'de 26.haftada sahasında MKE Ankaragücü'nü 3-1 yenerek, milli araya moralli giren Evkur Yeni Malatyaspor, lige hem milli maçlar hem de seçim nedeniyle verilen arada 22 Mart'ta Antalya Belek'te kampa giren Evkur Yeni Malatyaspor'da çalışmalar sürüyor.

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde kondisyon, teknik ve taktik çalışmalar yapan sarı kırmızılılarda, Bifouma takımla birlikte çalışmalarını sürdürdü. Tedavisinin ardından takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Mina'nın ise her geçen gün hazır hale geldiği öğrenildi. Özellikle çalışmalar esnasındaki futbolcuların hırs ve istekleri teknik heyetin yüzünü güldürürken, sakat oyuncularında hepsinin kampta olması teknik patron Erol Bulut'u bir hayli sevindirdi.

Evkur Yeni Malatyaspor'da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan ve tedavisi İstanbul'da gerçekleştirilen forvet oyuncusu Aboubakar Kamara'da, Antalya'daki kamp çalışmalarına dahil oldu. Takımdan ayrı olarak özel bir program dahilinde çalışacak olan golcü futbolcunun kısa sürede hazır hale gelmesi için teknik heyetin yoğun bir mesai harcaması bekleniyor.

Antalya'daki kamp çalışmalarını iyi bir şekilde değerlendirip, kupa ve ligde üst üste oynayacakları zorlu karşılaşmalara hazır hale gelmek isteyen sarı kırmızılılar, 29 Mart Cuma günü saat: 17.00'da İzlanda Süper Lig ekibi FC. İBV takımıyla bir hazırlık karşılaşması oynayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Vaay eleman da gelmiş.yolmu şaşırdı senmi şaşırdın?
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (5 yıl önce)
    Lig yeni başlıyor dostlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Kara (5 yıl önce)
    Yazık bu adama verilen paraya .Hiç oynamadan milyon dolarları cebe attı.Malatyaspor bu kadar zengin bir kulüp mü?
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Maşallah.Nazar değmesin.Kafa sorunu giderildi mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Bu.saattan.sonra.maca.ciksa.ne.olur.degisen. Birsey.degismez.turis.olarak.tatile.geldi.90. Dakika.oynamadi.verilen.paraya.yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay44 (5 yıl önce)
    Gelmeseydin ligin bitmesine şurda 3-5 maç kalmıştı sana o parayı veren yönetime yazıklar olsun eğer gerçekten verildiyse
    0
    0
    Yanıtla