SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kamara Kampa Gecikmeli Katılacak

0
Güncellendi - 2019-03-21 06:02:37
Kamara Kampa Gecikmeli Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, lige milli maçlar ve seçim nedeniyle verilen arayı kamp çalışmasıyla değerlendirecek. Sarı kırmızılılar, lige verilen aradan güçlü bir şekilde çıkarak, hem lig hem de kupada iyi bir şekilde yoluna devam etmek istiyor.

Sezon başından buyana sakatlıklarla başı dertte olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu sıkıntıyı ikinci yarıda daha derinden yaşadı. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan sarı kırmızılılar, bu süreçte kupada yoluna emin adımlarla devam ederken, ligde sıkıntılı günler geçirmişti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kalan ve Galatasaray'ın rakibi olan Evkur Yeni Malatyaspor, tarihinde ilk kez yarı finale kalmanın mutluluğunu yaşarken, ligdeki kötü gidişat ise 26.haftada Yeni Malatya Stadyumu'nda MKE Ankaragücü karşısında alınan 3-1'lik galibiyetle sonlandırılmıştı.

Sarı kırmızılı takımda üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle teknik direktör Erol Bulut kadroda farklı alternatifler denedi. Malatya temsilcisi, bu süreçte Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdırırken, ligde ise araya beşinci sırada girmeyi başardı.

Sarı kırmızılılar, lige milli maçlar ve seçim nedeniyle verilen arayı kamp çalışmasıyla değerlendirecek. 22 Mart Cuma günü Antalya'da toplanacak olan sarı kırmızılılar, burada 8 günlük bir kamp çalışması gerçekleştirecek. Evkur Yeni Malatyaspor'da, ligin 23.haftasında deplasmanda oynanan Atiker Konyaspor maçında sakatlanan stoper Arturo Mina takıma dönmeye hazırlanıyor.

Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Mina'nın ayak tarak kemiğinde kırık, üst adalesinde ise yırtık meydana gelmişti. Ekvatorlu oyuncunun tedavisi Sırbistan'da gerçekleştirildi. Tedavisinin ardından Türkiye'ye dönen başarılı defans oyuncusu, takımla birlikte Antalya kampında yer alacak.

Ayrıca, Atiker Konyaspor karşılaşmasında sakatlandıktan sonra uzun süre takımdaki yerini alamayan kanat oyuncusu Bifouma, MKE Ankaragücü öncesi takıma katılmış ve düz koşulara başlamıştı. Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Bifouma'nın Antalya kampındaki çalışmalarda yer alacağı kaydedildi.

Evkur Yeni Malatyaspor'da antrenmanda sakatlanan ve uzun süredir takımla birlikte olamayan forvet oyuncusu Aboubakar Kamara yeniden sakatlanmıştı. Tedavisi İstanbul'da süren Fransız golcünün kampa 1-2 gün geç katılacağı öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • şeref erdoğan (5 yıl önce)
    Benim tahminim; mili aradan sonra Malatyaspor, ligin flaş ekiplerinden biri olacak. Erol hocaya güvenim sonsuz
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    BU ADAMDAN BEN DE UMUDUMU KESTİM! BUNDAN TOPÇU FALAN OLMAAZZ! OLSA OLSA YA KAYISI SİLKELEMEYE YARAR YA DA CEVİZ ÇARPACAĞI OLARAK KULLANILABİLİR...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı inan (5 yıl önce)
    yönetim kiralık olsun bonservisli olsun sözleşme yaparken maç başı yapmalıdır. bu sistem çoğu ülkede var kaç maç oynarsa o göre ücret almalıdır . Yatıp sakatım deyip para almamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Daha transferden önce fulhamdaki vukuatları bilinen,sorunlu bir oyuncu iken gidip başkanla birlikte ingilterede günlerce kapısında bekledik.Bizim transfer komitesinin bu yıl altın kayısı ödülünü alması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Bu adamın ayağında sorun yok.Kafasında sorun var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Geçen yıl da gelen bir Brezilyalı vardı oda sakat geldi,sakat gitti sonu ona benzemesin............................
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHAN (5 yıl önce)
    BÖYLE BİŞEY OLMAZ ARKADAŞIM BU ADAM NEZAMAN OYNAYACAK...BUNU ALAN ALİ RAVCIYA DİYORUMKİ GÖZÜNÜZ YOKMUYDU.............
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (5 yıl önce)
    kamara icin soylenecek tek bir söz var gol makinası aldık diye zannettik megerse bulasık makinası almısız besiktasa hayırlı olsun sezon sonu besıktas bombayı patlatıyor kamara besıktas ta
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Zaten iyi olsa fulhamda oynardi, orada kendinden kaynaklanan sorunlar yüzünden oynayamadi, her hangi bir özelligi yok sadece hizli hava hakimiyeti yok sol ayak yok zaten bunlar olsa büyük takimlarda olurdu bir de bonservisine 15 Millionen € diyorlar 1,5 Millionen Euro etmez .doktor oynuyabilir raporu veriyor Adam agrilarim var diyor .peki Bu Adam Bu kadar agir sakattida nasil alindi sakat sakat ??? Hic mi Kontrol edilmedi? Külübün parasina yazik Zaten lig bitmek üzere artik oynamasada olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Kanata dan cacık olmaz. .iyiki kiralık aldık.yoksa issiar dia gibi vakka olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Poğaçacı (5 yıl önce)
    Kamara gitsin Malatyastorede çalışsın Dia'yı da yanına çırak alsın Malatyaspor'a daha faydalı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Paramız boğazında kalsın bundan futbolcu olmaz acil elazığspora satılmalı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    ya arkadaş sağlığın şakası olurmu adamlar ayaklarından para kazanıyor,kılavyeden,dilinden dedikodudan,hasetten değil,kamarayı gördüğümüz kadarıyla çok hırslı bişeyler yapmak için canatan bir oyuncu,sorun kamarada değil sorun kamaranın transfer sürecindeki gecikmeden takıma geç katılmasından yani yönetimin beceriksizliğinden.Geldiydi gelecekti derken gele gele kiralık geldi geç geldi hazırlıksız geldi ve malesef sakatlandı,hepsi bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (5 yıl önce)
    doktor raporunda.. oynuyabilir sakatlığında sorun yok raporu verilmiş. eğer böyle bi durum varsa doktor raporuyla beraber UEFA' YA göndersin ve para cezası verilsin hatta oynamadığı her maça para cezası verilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Bu transfer içir şunu demek istiyorm insanın basit bir misale dayanarak farz edilenle ispat edilen seyi ayırt etmesini bilmesi herhangi bir tecrübeyi yürütmesi hatanın nereden ileri geldigini ve hatadan nasıl kacılabilecegini fark etmesi kafidir sayet bir hatanın açıklığı ve o hataya düsen kisinin akıl ve fazileti ile ölçülürse daha göze batıcıdır yani İnsan bir hatayı kabul etmekten asla cekinmemelidir bununla gelistigini ve dünden daha akıllı oldugunu gösterir yani bu transferi yapanlar hatalarını kabul etmeleri lazım verilen paraya yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Kamara futbolcu değil. Malatya ya kalalanmış sözde bir yıldız bozuntusu. Ondan takıma hayır gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Arturo Mina Konyaspor maçında değil, Rizespor maçında sakatlanmıştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    Bizi de kendinizi de kandırmayın. Bu adamdan bi şey olmaz. Gönderin gitsin. Herkes hesabını kitabını ona göre yapsın.
    0
    0
    Yanıtla