SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyoneti Otomobille Çekerek Çaldılar

Kamyoneti Otomobille Çekerek Çaldılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da park halindeki kamyoneti otomobile bağlayıp çekerek çalan 3 hırsızlık şüphelisi yakalandı. Şüphelilerden hırsızlık suçlarından poliste kayıtları bulunan ve daha önce karıştıkları olaylar nedeniyle  de arananan 2’si tutuklandı.

Malatya’da Yeşilyurt ilçesinde park halindeki bir kamyonetin çalınması ve bir ilaçlama deposundan hırsızlık ile ilgili olarak Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri  3 şüpheliyi tespit tespit etti.

Şüphelilerin park halindeki kamyoneti, eski model bir otomobile bağlayarak götürmesi anları ise güvenlik kamerasınca kaydedildiği görüldü. O.G., M.T. ve B.Ö. adlı şüpheliler, 1 adet tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.  

Şüphelilerden O.G.’nin havalı kompresör hırsızlığından ve M. T.’nin ise evden kombi hırsızlığı olaylarından dolayı firari oldukları da tespit edildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden O. G. ve M.T. tutuklanırken, B.Ö. ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet Öncel (1 yıl önce)
    Bunlar havalı kompresörümüzü çaldılar, araştırdık nasıl çaldıklarını güvelik kameralarından bulduk. Kompresörü tekrar bize vermek için para istediler, hırsızlığı meslek edinmişler en ağır cezayı almaları için elimizden geleni yapacağız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tahir (1 yıl önce)
    İnsaniyet namına kamyoneti daha iyi bir yere park etmek için çekiyorduk derler, sonrada eski görevlerine dönerler... yani hırsızlığa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • R.a (1 yıl önce)
    Serbest kalmiş üstunede para verselermiş daha kimlerin canını yakarlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    ALLAH sizi bildiği gibi yapsın amin.
    %100
    %0
    Yanıtla