SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kamyonun Yakıt Deposu Patladı: 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-07-06 23:00:52
Kamyonun Yakıt Deposu Patladı: 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir tamirhanede kaynak kıvılcımlarının tamir edilen kamyonun yakıt deposuna sıçraması sonucu meydana gelen patlama ve yangında 4 kişi yaralandı.

Olay, Özsan Sanayi Sitesinde meydana geldi. Bir tamirhanede meydana gelen olayda kaynak ile çalışma yapılırken kamyonun yakıt deposuna kıvılcım sıçraması sonucunda patlama ve yangın meydana geldi.

Olayda tamirhanede bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralanan Muharrem Güler, Serkan Beyaz, Mustafa Polat ve Muşteba Güler, 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince kısa sürede müdahale edilen yangın kontrol altına alınarak, başka işyerlerine sıçramadan söndürüldü.

Olayda bir kamyon ile bir tırda maddi hasar oluştu.

Yaralıların el ve yüz yerinde yanık oluştuğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.  Başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

FOTO: iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Salih Karacan (2 yıl önce)
    Muharrem Usta'ya Allah acil şifalar versin. Değerli, işinin ehli bir usta. İnşallah en kısa sürede hem sağlık hem iş yönünden toparlanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Özhan Sanayii hep böyle. İnsan gitmeye korkar oldu. Çoluk çocukla gezemez olduk. Buralarda polis olmalı. Hatta karakol dikilmeli. (Tüm haberlerin ardından suçu polise atanlara atıftır)
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanayi sitesinden bahsettiğinizin farkındasınız umarım, çoluk çocukla gezemez olduk demişsiniz sanayi sitesine acaba alışveriş yapmaya veya piknik yapmayamı gidiyorsunuz da gezemez oldunuz, polis olsaydı kaza olmayacakmıydı başında bekleyip işini nasıl yapacağınımı gösterecekt, o işi yapan insanda böyle olmasını istermiydi, kaza olmuş sonuçta illaki bir ihmal vardır onun önüne nasıl geçilir o araştırılmalı, sanayi ve sanayi esnaflarını böyle söyleyerek sanki yamyamlarmış gibi itham ediyorsunuz bu sözünüzle,sonuçta o insanlarda ekmeğinin peşinde polislerede laf atılmış bir durum yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Adil isimli kullanıcı yorumuna
    Çoluk çocuk Sanayiye gezmeye gidemeyen insan? polis olsaydı ne olacaktı ustaya işini mi öğretecekti? Allah akıl fikir versin sana sanki sanayi Piknik alanı
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (2 yıl önce)Adil isimli kullanıcı yorumuna
    haberi oku sonra ne yazdığınıda oku
    0
    0
    Yanıtla