SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Karaman'a Antrenmanda Yaş Günü Sürprizi

0
Güncellendi - 2020-03-09 23:57:35
Karaman'a Antrenmanda Yaş Günü Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın 60. yaş gününde, futbolcular antrenmanda sürpriz bir kutlama yaptılar.

Trabzon maçı hazırlıklarını sürdüren B.Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabında, hazırlıklar ve Karaman'ın yaş günü kutlamasına ilişkin şu bilgi verildi:

"Kaplanlarımız, çarşamba günü sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Günü sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman geçirdik. Sabah antrenmanında futbolcularımız 60 yaşına basan hocamız Hikmet Karaman'a sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı."

YMSKulubu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Son sözü sahada 11 kişi kulübede 9 kişi ve onları hazırlayan Hikmet hocam ve ekibi sizler söyleyiniz gün sorunları konuşma günü değildir dişe diş kora kor mücadele eden kazanır ben umutluyum yarın bayram günümüz olacak başarılar dileği ile sonuç ne olursa olsun inşallah hakemi konusmayiz biz mertçe yenilelim alkislamayi biliriz ama sahaya çıkan hakemler yeterki adaletli olsunlar vara rağmen ben hakem hatası kabul etmiyorum sadece kasıt ve bir takımın üzerine oynanan oyunları görüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Hocamıza en güzel doğum günü hediyesi T.S.çimler gömerek vermekle olur.Size sonuna güveniyoruz. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (4 yıl önce)
    hocam doğum gününüz kutlu olsun umarım malatyamızda başarılarınıza başarılar katarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Esas yaş günü kutlamasıni Çarşamba gunu kemençe eşliğinde horun oynayarak saat 21.55 De statda yalpacagiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    Sağlıklı mutlu nice yaşlar hocam
    0
    0
    Yanıtla