SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kardeşini Tabancayla Göğsünden Vurdu

Kardeşini Tabancayla Göğsünden Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Çöşnük Mahallesi'nde belirlenemeyen bir nedenle kardeşini tabancayla sol göğsünden vuran şahıs, olaydan bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 18.00 sıralarında Çöşnük Mahallesi Şehit Hakan Ormancı Sokağı'ndaki bir apartman dairesinde meydana geldi. 27 yaşındaki Aziz Emiroğlu  adlı şahıs, belirlenemeyen bir nedenleevde kavga ettiği  37 yaşındaki abisi Ahmet E. tarafından sol göğsünden silahla vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralı olay yerine gelen ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olayla ilgili araştırmayı sürdüren polis ekipleri,  saldırganı saat 19.30 sıralarında olayda kullandığı silahla birlikte, Bostanbaşı'ndaki bir özel hastanede tedavi görmekte olan ablasının yanına giderken hastane yakınında yakaladılar.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bir tost (1 yıl önce)
    Haberi yazarken çok acele etmişsiniz galiba abisinin soyadını gizlemeniz iyi olmuş
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Hangi batılı şehiri geçmiş mesela örnek verebilir misiniz? Yozgat'ı mı?
    0
    0
    Yanıtla