SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karı- Koca Ayrı Ayrı Toprağa Verildi

Karı- Koca Ayrı Ayrı Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Kiltepe'deki evinde, daha sonra intihar eden kocası tarafından öldürülen 3 çocuk annesi 5 aylık hamile kadının, kocasından şiddet gördüğü için sığındığı ŞÖNİM'den (Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi) Kadın Sığınma Evi'nden 5 Ocak günü evine döndüğü, 12 gün sonra cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Bu arada, genç kadın ve kocası, Malatya Şehir Mezarlığı'nda ayrı ayrı toprağa verildi.

CEZAEVİNDEN KORONA İZNİYLE TAHLİYE EDİLMİŞ..
Kiltepe Mahallesi Kirazlı Sokaktaki evlerinde, 30 yaşındaki karısı Esengül Korkmaz'ı tabancayla vurarak öldüren, daha sonra aynı silahla kendini başından vurarak intihara kalkışan, kaldırıldığı hastanede ölen 33 yaşındaki Kemal K.'nin, uyuşturucu suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı, 4,5 yıl kaldığı cezaevinden, geçen yılın Nisan ayında Korona salgını nedeniyle izinli olarak salıverildiği bildirildi.

4'üncü çocuğuna hamile olan genç kadının, kocasından gördüğü şiddet nedeniyle 13 Aralık 2022'de, ŞÖNİM Kadın Konukevi'ne yerleştirildiği, kocasının uyuşturucu tedavisi göreceği sözü üzerine ve okula giden 2 çocuğunun eğitiminin aksamaması için 5 Ocak günü kendi isteği ile konukevinden ayrılarak Kiltepe'deki evine döndüğü öğrenildi.

AYRI AYRI TOPRAĞA VERİLDİLER..
Karı- kocanın cenazesi, Malatya Şehir Mezarlığı'nda ayrı ayrı toprağa verildi.

Kemal K.'nın cenazesinin toprağa verilmesinden bir süre sonra da öldürdüğü eşi Esengül Korkmaz'ın cenaze namazı kılındı. Ayrı ayrı yapılan cenaze törenlerine, ölenlerin yakınları, mahalle sakinleri katıldılar.

Ayrı gömülen karı- koca için taziye çadırları da ayrı kuruldu. İntihar eden Kemal K. için olayın meydana geldiği evin bulunduğu sokakta, öldürdüğü karısı için ise babasının evinin bulunduğu Özalper Mahallesi'nde kurulan çadırda aileler taziyeleri kabul ediyor.

malatyahaber.com- AA- iha

FOTO: Cinayetin işlendiği ev ve karısını öldürdükten sonra intihar eden Kemal K.

FOTO: Öldürülen Esengül Korkmaz'ın cenaze töreni ve olayın meydana geldiği sokakta Kemal K. için kurulan taziye çadırı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    Su testisi su yolunda kırılır. Yazık olmuş kadına.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Allah,katledilen hanımefendiye rahmet eylesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Metafemin her yerde rahatca bulunabiliyor aşırı baģlılık yapıyor yani eroin man.şimdi esrar ićip bir tane adam öldüreni duymadık ama med kimyasal ile onlarca ayle yok oldu şimdi ahtapot gibi yayılan med karşı ćıkmayanlar jnutmayın muylaka sizinde evladınızın cebinden çıkacaktır hep birlikte mücadele edelim ihbar şikayet ile engel olalım
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Kesinlikle haklısınız fakat bu tür olayları yapan herkes madde bağımlısı olduğundan olmuyor insanın fıtratında varsa mutlaka bir şekilde ortaya çıkıyor
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Yolcu (1 yıl önce)
    Corona bitti bu sebeple dışarı çıkartılanlar geri toplanmalı kalan cezalarını tamamlamalılar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Memleketin CORONA, ceza infaz ve FETÖ den çok büyük problemleri var. Düşünsenize, suç çeşitleri ve yargıla süreçleri, cezaları eylemer farklı lakşn verilen ceza tek tip ... Sizce adalet deline şey ne kadar adil !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Enes (1 yıl önce)
    Corona bahanesiyle üstü kapalı af yaptilar çıkan tipler herkesin başına bela oldu olaylar yüzde 80 bu cezaevinden çıkan tipler yüzünden oluyor Allah karısına rahmet eylesin
    %99
    %1
    Yanıtla