SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Katkı Sağlayacak, Rekabeti Artıracak Oyuncu Alacağız"

0
Güncellendi - 2018-12-03 03:25:44
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Devre arasında da hem bize katkı sağlayacak hem de içerideki rekabeti de artıracak oyuncuların üzerinde duruyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor'da gözler ilk yarıda kalan son 4 karşılaşmaya çevrilirken, transferle ilgili de adımlar atılmaya başladı.

Teknik direktör Erol Bulut, devre arasında 2 ya da 3 oyuncunun alınması için yönetime talebini iletirken, gözler başkan, sportif direktör ve transfer komitesine çevrildi.

Transferle ilgili bilgi veren Ravcı, "Gerek sezon başı gerek devre arası mutlaka transferler yapılır. Sezon başı ihtiyacınıza göre sayıca daha fazla transfer yaparsınız. Devre arası transfer yapma açısından hem süre kısıtlı olduğu için hem de devre arası çok fazla iyi oyuncu bulma şansınız olmuyor. Elbette ki transfer yapacağız. Devre arasına kadar oynayacağımız maçlarımız var" değerlendirmesinde bulundu.

Transfer çalışmalarının nasıl yapıldığını anlatan Ravcı, "Hocamız, başkanımız ve başkanımızın oluşturduğu transfer komitesiyle birlikte çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Transfer komitesiyle ilgili de bazı söylemler oluyor. Her sezon başkanımız, yöneticilerimizden bir transfer komitesi belirliyor. Teknik direktörümüz, sportif direktör olarak ben, bu transfer komitesinin içerisinde transferle ilgileniyoruz. Alacağımız oyuncuları kendi aramızda hocamız, başkanımız ve transfer komitemizle birlikte istişare ediyoruz. Üzerinde hemfikir olduğumuz oyuncuyu biz transfer ediyoruz. Herhangi bir fikir ayrımına düştüğümüzde ya da kararsız kaldığımızda o transferi kesinlikle gerçekleştirmiyoruz. Bugüne kadar yapılan transferler bu şekilde olmuştur çünkü istişarede her zaman fayda vardır. Transfer komitesinin seçtiği, beğendiği ve başkanımızın da onayladığı oyuncular bugüne kadar alınmıştır. Bunda da her sezon olduğu gibi biz doğru bir iş yapmışız ki yüzde 95 oranında da isabet kaydetmişiz. Bazen istediğiniz oyuncuları alamayabiliyorsunuz. Bu hem ekonomik hem de futbolcunun bulunduğuz şehre gelmek istememesinden kaynaklanabiliyor. Siz bir İstanbul, İzmir, Ankara takımı değilsiniz, oralara oyuncuların gitmesi daha kolay oluyor. Bazen ailelerinden dolayı oyuncular gelemiyor. Bu tür sıkıntılarda yaşıyoruz. Taraftarımız bize, 'Bazen isimler geçiyor, niye bu oyuncuyu almıyoruz?' diye sorabilir, bu tamamen saydığımız sebeplerden birine takıldığı için transfer gerçekleşmiyordur" ifadelerini kullandı.

'Eksiklerimizi biz biliyoruz' diyen Ravcı, şunları söyledi:

"Bizim eksik gördüğümüz mevkiler var. Bunları tamamlayacağız. Ama bu; mevcuttaki oyuncularımızı beğenmiyoruz da transfer yapıyoruz anlamında değildir. Transfer bu şekilde düşünülmez. Transferin birde öbür ayağı vardır. Alternatif aldığınız ya da transfer ettiğiniz oyuncularla, içerideki oyuncuları rekabete sokuyorsunuz. Rekabet her zaman başarıyı getirir. Çünkü bit oyuncu, arkasında bekleyen iyi bir oyuncunun olduğunu yedek kulübesinde görürse, performansında çok fazla bir düşüş olmaz. Düştüğü an o formanın elden gideceğini bilir. O yüzden takım içerisindeki rekabeti artırma açısından da bu transferlerin yapılması gerekiyor ki zaten alternatif olarak da oyuncuya ihtiyacınız var. Devre arasında da hem bize katkı sağlayacak hem de içerideki rekabeti de artıracak oyuncuların üzerinde duruyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadece Dia olsa yine iyi.Ya Erkan kaş,ömer Şişmanoğlu transferlerine ne demeli.Kiralık Guilherme de giderse vay orta sahanın haline.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (5 yıl önce)
    Stadı kim yapmış neyapmış değil seyretmek için araban olacak araban var otopark çıkış giriş sorunherm reizllik diz boyu belediye her yerden bostanbaşı dan. Kerbekten orduzdan. Hanımın çiftliğinden otobüs kaldırsın malatyaspor taraftarısersel olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    Cerem Talha Dincer Kahramanmaraşspor harika sol ayak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Senin geçen yıl aldığın oyuncular nerede?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu işin kıyaslaması olmaz.Tabii en başta en iyisi için en iyi parayı vereceksin.daha sonra Gelen ortama uyum sağlıyamayabilir.Oyun sistemine adapte olamıyabilir.Yanlış yerde oynatılıyor olabilir vs.Bir düşün bırak Anadolu takımlarını,çok zengin İstanbul klüplerinin haline bir baksana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (5 yıl önce)
    Dia yı kim aldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dünyanın her kulübünde olur vardır onlarca milyon dolar verilip olmayan tutmayan oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    SAYIN ALİ BEY KONU BİRAZ FARKLI OLACAK AMA STADYUM ÖYLE BİR YERE YAPILDIKİ SİZÇE BU STADYUM YAPILIRKEN HİÇ BİR İSTİŞARE YAPILMAZMI SADECE GÜNEŞLİ GÜNLER DÜŞÜNÜLEREK STADYUM YAPILIRMI KIŞ AKŞAM SEKİZDE MAÇ OYNANACAK KIŞ GÜNÜ GİDİŞ DÖNÜŞ DÜŞÜNÜLMEZMİ TRAMBÜS DURAĞI NEREYE YAPILMIŞ MERDİVEN YOK VE SADECE TRAMBÜSNEN BU İŞ OLMAZ ŞEHRİN SEKİZ ON BÖLGESİNDEN OTOBÜS KALKMASI LAZIM MAÇ GÜNÜ STADYUM ÖYLE BİR YERDE OLMALIYDIKİ EN AZ ÜÇ BEŞ BİN KİŞİ YÜRÜYEREK GİTMESİ LAZIMDI NEYSE ONU GEÇTİK ULAŞIM FELAKET BİZLER HER ZAMAN HER YEREDE TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ AMA O KADAR EKSİKLİK VARKİ LÜTFN BUNLARA ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUNMASI LAZIM TARAFTARI STADYUMA ÇEKMEK İÇİN BAZI ŞEYLER ŞART TARAFTARI DÜŞÜNÜYORSANIZ GEÇMİŞ GEÇMİŞDE KALDI AMA GELECEĞİ DÜŞÜNEREK BAZI ŞEYLER OLMASI LAZIM BİR TARAFTAR OLARAK SON OLARAK YARINLAR YORGUN VE BEZGİN KİMSELERLE DEĞİL TARAFTARI DÜŞÜNEREK VE RAHATINI TERK EDEBİLEN YÖNETİCİLER OLSUN AKŞAMKİ MAÇTA MALATYASPORUMUZA SONSUZ BAŞARILAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Ula gardaşım stadı sanji ali ravcı yapmış gibi konuşuyorsun adam sportif direktör yani transfer konusunda eleştireceksen eleştir kalkmış stadın yerini söylüyorsun onu oy verdiğiniz ahmet çakır beye söyle
    0
    0
    Yanıtla
  • erol bey stadın oraya yapılması,stadın ulaşım problemleri ve stadın sorunları ile sportif direktörün hiç bir alakası yoktur.O stad ile ilgili tüm tasarruflar malatyadaki mevcut yerel yönetimin sorumluluğundadır.Yaptıkları da ortadadır.Saygılar
    0
    0
    Yanıtla