SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kavgaya Müdahale Eden Bekçi Ağır Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-11-06 16:21:39
Kavgaya Müdahale Eden Bekçi Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kavgaya müdahale etmek isteyen çarşı bekçisi ağır yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Dabakhane Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Halep Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanında kavga bilgisi üzerine olay yerine yakın bir bölgede bulunan çarşı bekçisi O.Y. olaya müdahale etmek için iş hanına girmek isterken, iş hanının teras katında üzerine atılan saç boru ve şişelerin baş kısmına isabet etmesi sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan bekçi burada tedavi altına alındı. Hastanede tedavisi süren bekçinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak A. N. B.,M. Y.,H. K. gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Murat reis (2 yıl önce)
    İnşallah tez zamanda şifa bulur yazık gerçekten devlet iki tane serseriye hukmedemiyor mu
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (2 yıl önce)
    Orda hdp bınası var ve bekçiler orda sabit bekliyor bu soğuk da araçları bile yok olay oranın önünde olmuş Bu bekçilerin görev tanımına aykırı çalıştırıyorlar bu konunun incelenmesi lazım çarşı ve mahalle bekçisinin parti binası beklemesi uygun değildir gündüz şubenin beklediği yeri gece çarşı ve mahalle bekçisi bekliyor tek tabancası var sabit önünde duruyor bu işe yetkililer bir çözüm bulmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (2 yıl önce)
    Hergün birkaç olay var ama belediye başkanı huzur şehri Malatya diyor yerel basını takip etmiyor başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    DABAKHANE MAHALLESİ... Malatya çarşı merkezinin tam ortası bir yer ve malatya'nın en sıkıntılı yeridir. Özellikle Bakırcılar çarşısı ile şemsiye sokak arasında kalan hanların içerisinde her türlü illegal işler dönüyor. Bu han'lar içerisinde bir çok yer kahvehane adı altında kumar, uyuşturucu, alkol, kadın ticareti gibi nice işleri yapan yerlerle dolu. Çoğu kahvehane veya kanın ticareti yapan han içi yerler han'ın girişine kamera koymuş han içerisine kim giriyor çıkıyor birbir takip ediyorlar ve polis gibi birilerini görünce hemen önlemini alıyorlar. Gün boyu sarhoş kişilerin eksik olmadığı, akşam saatlerinden sonra ise o sokaklarda sarhoşundan, hapçısından, kadın tacirinden geçilmiyor. Buradan devlet yetkililerimize sesleniyoruz. Artık aileler bile bu sokaklara girerken çekiniyor imtina ediyor. Ve orada helalinden rızkını arayan, ticaret yapan esnaf sıkıntı yaşıyor. Devlet büyüklerimizin, emniyet güçlerimizin bir an önce buna bir çözüm bulmaları gerekiyor. En azından gelip bu mahalledeki esnafı dinlerler ise zaten bu söylediklerimizin hepsinin gerçek olduğunu anlarlar. Vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    ne huzurlu bir kent
    0
    0
    Yanıtla