SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Şahıs Sulama Kanalında Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2020-08-19 23:05:02
Kayıp Şahıs Sulama Kanalında Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kayıp olarak aranan 56 yaşındaki şahsın cesedi sulama kanalında bulundu.

Doğanşehir ilçesi Karaterzi Mahallesi'nde çiftçilik yapan Muharrem Salık'tan sabah saatlerinden bu yana haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

Başlatılan arama çalışması kapsamında Salık'ın aracı mahalleden geçen sulama kanalının yanında park halinde bulundu.

Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kanal çevresi ve su içinde arama yaptı.

Çalışma sonucunda Salık'ın cesedine, aracından 7 kilometre uzaklıkta Akçadağ ilçesi Ören Mahallesi Aşağı Bölüklü mezrasında sulama kanalı menfezinde ulaşıldı.

Sudan çıkarılan Salık'ın cesedi Malatya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ceyrancı (3 yıl önce)
    Üzgünüz hemde çok üzgünüz Muharrem abi çok iyi bir insandı Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Abilerin kralı babacan yüreğimiz yandı yattığın yer incitmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • İlker (3 yıl önce)
    Allah'rahmet eylesin mekanı cennet olsun Toprağı bol olsun yattığı yer incitmesin Rahmetli cok iyiydi kimsenin kalbini kirmadi cok uzgunuz köylümüz olarak
    0
    0
    Yanıtla