SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Hasadı Sırasında Kaza.. 1 Kişi Öldü

Kayısı Hasadı Sırasında Kaza.. 1 Kişi Öldü
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Hekimhan ilçesinde kayısı hasadı yapan üretici, traktörün altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza, Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi'nde sabah erken saatlerde yaşandı. İddiaya göre, Hasan Basri Bulut (62) kendisine ait kayısı bahçesinde traktörün arkasına taktığı kayısı silkeleme aparatıyla hasada başladı. Bulut, kayısı silkelediği sırada, aparatın hidroliğinin kalkması nedeniyle aparat ile traktörün tekeri arasında sıkışarak ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve itfaiye kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile sıkıştığı yerden kurtarılan çiftçi, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatılırken, talihsiz adamın cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Feramuz Karaca (8 ay önce)
    Sürgü Kasabasına da (maalesef şimdi mahalle) doğalgaz istiyoruz.1200 konutun üzerinde konuta sahip bir yerleşke ne zaman yerel yöneticilerin dikkatini çekecek çok merak ediyorum.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Sedat (8 ay önce)
    Çok acı bir durum hasat sevinci bir anda yasa döndü , bu kader değil piyasada TSE garantisi olmayan iş güvenliğini tehlikeye atan dünya kadar ölüm tehlikesi barındıran aparatlar var rahmetli Özal TSE garantisini zorunlu kalmıştı devamını getiremediler riskli çalışma aletlerinin ruhsatı yoksa toplatılmalıdır bunun içinde yetkilileri göreve davet ediyoruz merhum kayısı üreticisine Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.
    %92
    %8
    Yanıtla