SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakamdan İlk Ziyaret 15 Temmuz Şehidinin Ailesine

Kaymakamdan İlk Ziyaret 15 Temmuz Şehidinin Ailesine
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge Kaymakam Vekili Özgü Özen, göreve yeni başladığı Pütürge ilçesinde ilk ziyaretini Nohutlu Mahallesindeki 15 Temmuz Şehidi Engin Tilbaç’ın ailesine ve kabrine yaparak dua etti.

Pütürge Kaymakamı Özgü Özen, ilçede ilk ziyaretini Nohutlu Mahallesine yaparak, burada 15 Temmuz darbe girişimi gecesi İstanbul'da Baştabya Kışlası önünde teröristlerin kullandığı tankın altında kalarak şehit olan 16 yaşındaki Engin Tilbaç'ta ailesi ile Kore Gazisi Abdullah Tilbaç’ı ziyaret etti.

Şehidin ailesi ile sohbet eden Kaymakam Özgü Özen, daha sonra şehidin kabrini ziyaret ederek dua okudu.  

Kaymakam Özen Kore Gazisi Abdullah Tilbaç ile de bir süre sohbet etti.  

Kaymakam Özgü Özen, Nohutlu Mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.  

ŞEHİT ENGİN TİLBAÇ
Engin Tilbaç, 16 yaşındaydı. Pütürge'li, Sultangazi'de oturuyordu. Anne ve babası engelliydi. Çok istemesine rağmen okuyamadı. 4 kardeşin en büyüğüydü. Aile bütçesine katkıda bulunmak için bir tekstil firmasında çalışmaya başladı. 15 Temmuz gecesi Sultangazi’deki evinden çıktı. Baştabya Kışlası önünde, FETÖ'nün vahşet gecesinin en genç şehitlerinden biri olarak adını tarihe yazdırırken, engelli anne-babasının elinden alınan bir umut olmuştu. Yüzü paramparça olduğundan üzerinde nüfus kimliği olmadığından teşhis edilemedi. 3 gün sonra Adli Tıpta kimliği belirlenebildi.

Engin Tilbaç’ın cenazesi memleketi Pütürge’nin Nohutlu Mahallesinde toprağa verildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız