SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kayseri Maçına İyi Motive Olduk"

0
Güncellendi - 2017-12-22 18:13:17
A- A+ PAYLAŞ

 Evkur Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Aly Cissokho, Kayserispor deplasmanından 3 puanla ayrılıp, devre arasına mutlu girmek istediklerini söyledi.

  Porto, Olimpik Lyon, Valencia, Liverpool, Aston Villa ve Olimpiakos gibi takımların formalarını giydikten sonra sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor’a transfer olan Cissokho, Galatasaray karşılaşmasında bütün takımın iyi oynadığını ifade etti.

  Galatasaray karşılaşması öncesindeki 5 haftalık süreçte iyi oynadıklarını ancak galip gelemediklerini anımsatan Cissokho, “Ligin birinci sırasındaki takımı yenmek bizim için çok büyük bir moral oldu. Bu galibiyet, Kayserispor maçı içinde bizi çok iyi motive etti. Dolayısıyla Kayserispor maçı bizim için çok kolay geçecektir” diye konuştu.

  Tecrübeli sol bek, takım olarak iyi çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Teknik direktörümüz (Erol Bulut) geldiğinden beri çok iyi çalışıyoruz. Takım olarak her maça çok iyi hazırlanıyoruz. Bunu da antrenmanlarda hissediyoruz. Fiziksel olarak daha da gelişiyoruz. Pas (asist) için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.”

  İlk yarıyı galibiyetle noktalamak istediklerini dile getiren Cissokho, “Galatasaray karşılaşması sonrası ciddi bir şekilde Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Kayseri deplasmanından da alnımızın akıyla döneceğimize inanıyoruz” dedi.

  Tecrübeli sol bek, Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 14 karşılaşmada bin 239 dakika görev aldı. Cissokho, 14 karşılaşmada 2 kez asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız